StoryEditor
Showbizbajkovita

Na iznenađenje slučajnih prolaznika poznata pjevačica u vjenčanici se prošetala ulicama: u haljini boje šampanjca obara s nogu, ali ni ostali detalji na njoj nisu prošli nezapaženo

Piše M.Dr.
19. listopada 2019. - 19:29
jlo.JPG

Jennifer Lopez prošetala je ulicama New Yorka u vjenčanici pa zbunila slučajne prolaznike, a još više paparazze. Poznato je da su Jennifer i Alex Rodriguez zaručeni i da će vjenčanje ubrzo, ali ne još, pa su stoga zbunjeni pogledi slučajnih prolaznika još više bili pod upitnicima.

Nadmašila samu sebe: ovako provokativnu haljinu u pedesetoj godini samo ova poznata pjevačica može odijenuti i tako dobro izgledati

Nimalo originalno!; Dečko Jennifer Lopez zaprosio pjevačicu na najsladunjaviji mogući način

J.Lo. naime glumi u filmu 'Marry me' pa je za potrebe snimanja scena iz filma morala odjenuti vjenčanicu.

Kao što je vidljivo sa fotografija, haljina je raskošna i glamurozna. Vjenčanica bolje šampanjca, sa kristalima i dugim velom, na njoj je naprosto sjajila. Naravno, ni detalji poput ogrlice i naušnice nisu prošle nezapaženo. 

'Marry Me' film se vrti oko pop superzvijezde (Lopez) koja nekoliko trenutaka prije vjenčanja sa rock zvijezdom u Madison Square Gardenu dozna da je zaručnik vara sa svojom asistenticom. Spontano doživljava slom na pozornici i odabire nasumice učitelja matematike (Wilson) ) iz publike da je oženi.

 
 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2021 23:56