StoryEditor
ShowbizLOS ANGELES

Na dugo očekivanoj premijeri filma ‘Eternals‘ Angelina Jolie iznenadila je sve zlatnim detaljem koji joj je krasio usnu i čitavu bradu

Piše M.P.
19. listopada 2021. - 17:45
Angelina Jolie i njezina djeca:  Maddox, Vivienne, Knox, Shiloh i Zahara na premijeri filma ”Eternals”Valerie Macon

Angelina Jolie cijeli je život i karijeru podredila odgoju svojih šestero djece, a sada kada su oni već porasli  ponosno vodi svoje nasljednike na sva svečana događanja kojima prisustvuje. Tako je 46-godišnja glumica na premijeru filma "Eternals" povela njih petoro, osim Paxa (17) koji nije došao. Rame uz rame na svečanosti uz Jolie pozirali su Maddox (20), Zahara (16), Shiloh (15) i 13-godišnji blizanci Vivienne i Knox.

image
Angelina Jolie
Valerie Macon

Jolie je za ovu prigodu odabrala kreaciju bez naramenica u smeđoj boji, slojevitoj haljini brenda Balmain iz kolekcije Resort 2022., koju je upotpunila zlatnim komadom nakita koji je stavila preko brade. Njen pomalo ratnički outfit, kćeri su popratile odabirom prirodnih i neutralnih materijala haljina.

Sinovi Maddox i Knox izabrali su potpuno crne outfite - crna odijela s crnom košuljom, odnosno majicom - koji su mladićima stajali kao saliveni.

Djevojke su odabrale ženstvene kreacije. Posebno se istaknula Zahara koja je odjenula srebrnu haljinu, koju je Angelina Jolie nosila na dodjelu Oscara 2014., a potpisuje ju Elie Saab Couture. Stojeći uz mamu u njezinoj haljini najveći je dokaz kako vrijeme leti.

image
Valerie Macon

Vivienne je odabrala krem-bijeli kompletić s haljinom i jaknicom, a 13-godišnjakinja je na sve obukla bijele tenisice u skladu sa svojim godinama.

Film  "Eternals" redateljice Chloe Zhao prati pripadnike besmrtne rase s nevjerojatnim moćima koju su stvorila bića pod nazivom Celestials. Nakon što su tajno živjeli na zemlji više od 7000 godina, sada se sastaju kako bi zaštitili čovječanstvo od velike prijetnje.

item - id = 1136316
related id = 0 -> 1144215
related id = 1 -> 1141021
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. prosinac 2021 13:23