StoryEditor
ShowbizLjeto puno dobre glazbe

Na Bačvicama Split Rock Fest, pobjedniku snimanje albuma

Piše PSD.
22. svibnja 2012. - 13:20
U sklopu glazbene rock emisije „Legends Bar“ na televiziji Kanal 5 ovog će se ljeta održati SRF – Split Rock Fest – 2012, na kojem će se natjecati glazbenici iz šire regije, čiji se glazbeni izričaj kreće od rocka, preko bluesa, jazza, ska, punka, grunga, do hard rocka.

Festival će se odvijati svaki petak na Bačvicama, u prostorima Legends Bara, a trajat će od 15. lipnja do 14. kolovoza, svakog petka od 21 do 01 sat, a cijeli će događaj biti medijski popraćen. Održat će se ukupno deset koncerata s preko 30 sudionika, a na svečanom otvaranju svirat će splitske grupe Harpoon Blues Band, Maršal, Ultimatum, Magnolija i Tri Cheri.

Natjecateljski dio SRF-a trajat će osam tjedana, s pet kvalifikacijskih večeri od 22. lipnja do 20 srpnja i dvije polufinalne večeri 27.07. i 03.08. dok je finalna večer zakazana za 10. kolovoza. U finalu će nastupiti četiri grupe od kojih će pobijediti jedna grupa po izboru žirija i jedna grupa po glasovima publike. Svečano zatvaranje SRF-a održat će se u petak 24. kolovoza uz goste iznenađenja.

Pobjednicima će pripasti nagrade poput snimanja kompletnog albuma u „Studio Wave“-u ( producent Marko Novaković ), snimanja EP-a pod producenstkom palicom Gorana Kovača, promocija na TV KANAL 5...

PSD, FOTO: CROPIX
Prijave

Prijave se šalju zaključno s 3. lipnja na mail: srf.prijava@gmail.com, a  dodatne informacije mogu se dobiti na mob +385 95 811 63 12 . Broj grupa koje mogu nastupiti je ograničen na dvadeset pa organizator zadržava pravo izbora koje će grupe nastupiti, u kojim kvalifikacijskim terminima i kojim redosljedom.

Prijava mora sadržavati: ime grupe, stil glazbe, članove grupe, godinu osnivanja, biografiju grupe (nekoliko rečenica), kontakt osobu: ime i prezme; broj mobitela; e-mail adresu, te dvije audio i /ili video snimke: minimalno jedna autorska, a druga po izboru.

Žiri SRF-a

- Luka Tomić (organizator; predsjednik žirija )
- Marko Novaković ( producent – Studio Wave; zamjenik predsjednika žirija)
- Ante Veršić – Wera ( publicist, novinar, Muzika .hr, radio emisija Pila Naopako; član žirija)
- Predrag Lovrinčević (glazbenik, voditelj programa – najava, proglašenja ; zamjenik člana žirija )

#SRF

Izdvojeno

30. svibanj 2020 07:50