StoryEditor
ShowbizDržavni vrh

Na alkarskom trkalištu sve vrvi od poznatih faca: evo tko je sve došao u Sinj, posebno nas je izdanjem oduševila supruga jednog našeg 'vatrenog'

Piše J. V.
5. kolovoza 2018. - 21:27
alka_sinj2-050818

U Zagori je danas živo, kako ne bi bilo, kada su se "poklopili" datumi - u Kninu se jutros održala centralna proslava Oluje, a potom su državnici produžili do Sinja kako bi odgledali Alku.

U mnoštvu naših političara i ostalih visokih dužnosnika, uočili smo još neke poznate face. U publici su znatiželjne poglede privlačili "vatreni" reprezentativac Ivan Perišić sa suprugom Josipom, koja je modnim odabirom oduševila okupljene.

U šarenoj košuljici, jedinoj opciji koju je mogla odabrati po ovako sparnom vremenu, Josipa je iskombinirala dizajnerske naočale, a njena pojava nije promakla ni našemu fotografu. Uz Perišiće, ponosan je gost bio i izbornik Zlatko Dalić koji je oduševljeno prokomentirao kako mu je velika čast biti tu.

A vrvjelo je, kao što smo rekli, i političarima. Uz predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović i premijera Andreja Plenkovića, uočili smo i Davora Bernardića, Milana Bandića i Božu Petrova, a tko je još stigao na Alku, pogledajte u galeriji.

#ALKA#POLITIČARI#IVAN PERIŠIĆ#ZLATKO DALIĆ#JOSIPA PERIŠIĆ

Izdvojeno

08. srpanj 2020 03:49