StoryEditor
ShowbizIZAZIVA PAŽNJU

'Možda da sam dao 500 eura, možda bih prošao...': youtuber bijesan na produkciju Supertalenta jer ga nisu prikazali, neumjesno je komentirao i članice žirija; S Nove TV odgovaraju na optužbe

Piše M.Dr.
18. studenog 2019. - 16:45
dario

- Ja sam Dario i pričat ću vam o Supertalentu. Bio sam kandidat ove godine na Supertalentu, kao što svi znate... - ovim se riječima Dario Oreški, vlasnik Youtube kanala Dare TV, u videouratku obratio javnosti.

Je li žiri Supertalenta večeras podbacio?; 'Vidi se da je namješteno!'; 'Puste 5-godišnjaka koji broji prometne znakove u polufinale, a Željku koji savršeno pjeva, ne daju dalje!'

Ove sezone u Supertalentu svega smo se nagledali, no je li primjereno da se u prime time terminu koji gledaju i djeca pričaju prosti vicevi?; 'Nije za televiziju, užas, ovo je dno dna...'

Nakon prvih kadrova, Dario je krenuo mahati papirima u kameru, pokazujući ugovor koji je sklopio sa Novom TV.

- Da ne bi bilo zablude, i da mi netko ne kaže da lažem! - ustvrdio je.

Krenuo je objašnjavati "na tanane" kako mu je produkcija obećala da će se snimka njegove audicije biti prikazana na Novoj TV, no to se, u ovih osam emisija koje su gledatelji imali prilike gledati posljednjih tjedana, nije dogodilo. 

"Uzeo sam taj dan slobodno na poslu, dao sve od sebe, super odradio sve, maksimalno se potrudio..", navodi.

Pojašnjava i kako je produkciju tri puta pitao kad će biti na televiziji, a oni su mu odgovarali:

"Evo, bit ćete iduće nedjelje, pa iduće", tvrdi.

"Potplaćeno je, možda da sam dao 500 eura, možda bih prošao..." - čuje se na Dariovoj snimci.

"Roditelji vjerojatno potplate da bi njihova djeca išla dalje, a žiri se očigledno smiluje djeci" - niže on na svom YouTube kanalu.

Proziva posebno Martinu, koja ga nije pustila dalje.

Problemi sa kralježnicom?

- Ona očigledno ima nekih problema sa kralježnicom, okretala je sa glavom, mislio sam joj preporučiti doktora. Hitno potražiti liječničku pomoć - poručio je .

Lijepih riječi nije imao ni za Maju.

- Nekako joj ruka leti i ide na taj crveni gumb - ispričao je.

Sve kandidate bi valjalo odgledati do kraja, a ne pritiskati te gumbove - rezimira razočarani youtuber.

U videu najavljuje planove za iduću godinu.

- Dolazim na Supertalent samo da bi se izrugivao žiriju. Neću pokazati nikakav talent. Njih sve hitno treba maknuti, i staviti nove ljude..

Kontaktirali smo produkciju Nove TV i upitali ih za komentar na Darijeve navode, te posebno na dio u kojem tvrdi da mu je bilo višekratno obećano da će se audicijska snimka njegovog nastupa prikazati.

"Na audicijama Supertalenta koje su se održale u lipnju ove godine prijavilo se preko 400 kandidata i svi nastupi, nažalost, ne mogu biti prikazani u osam audicijskih emisija, koliko ih je ove sezone. 

Žiri je pogledao svaki nastup i ocijenio. Na odluku o tome koji nastupi idu u emitiranje utječu brojni parametri koje produkcijski i urednički tim pažljivo razmatra i donosi odluku." - poručili su.

Video je inače u manje od 24 sata pogledan preko 5 tisuća puta, a komentari na račun Dariovog obraćanja su šaroliki..

- Slažem se sa tobom, moj brat je bio isto i prošao je dalje, ali nisu ga stavili zbog neke gluposti... - pojadao se jedan pratitelj.

- Al' si ispljuvao Martinu....žena je puno toga postigla u životu i ima apsolutno pravo reći da je nešto dobro ili ne.... - komentirali su.

- Iskreno, ako si dobio crveni gumb niti nije dobro da budeš na TV-u, jer ono... - pokušali su mu neki objasniti.

Dario je privukao pažnju i lani, kad je odlučio snimiti Halloween šalu u kojoj je - lažirao vlastiti nestanak. 

Na spomenutom videu, Dario hoda šumom i objašnjava urbanu legendu iz Bednje o djevojčici koju su otele vještice i u jednom trenutku nestaje iz kadra.

- Zabava je otišla u pogrešnom smjeru, svi su nasjeli i povjerovali da sam stvarno nestao.

Nije mi bio cilj preplašiti ljude, no počeli su dijeliti na društvenim mrežama da mole za pomoć da me pronađu - komentirao je tada za medije.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. kolovoz 2022 03:35