StoryEditor
ShowbizZAISTA JE OZBILJNO

Monika Kravić je trudna i na jesen će roditi trećeg sina: vijest je potvrđena tri dana nakon što se proteklog vikenda udala za zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića

Piše M.P.
4. svibnja 2021. - 13:00
'Fran i ja smo sretni što ćemo postati roditelji. Nema ništa ljepše od rađanja novog života!' - potvrdila je Monika za Gloria.hr

Monika Kravić je trudna i na jesen će roditi sina.

"Hvala na čestitkama. Fran i ja smo sretni što ćemo postati roditelji. Nema ništa ljepše od rađanja novog života", potvrdila je Monika ekskluzivno za Gloria.hr sretnu vijest.

S odvjetnikom Franom Olujićem proteklog se vikenda vjenčala u jednom zagrebačkom hotelu, nakon čega je uslijedilo slavlje za okupljene.

image
Odvjetnik Fran Olujić daje izjavu za medije o slučaju Agrokor
Damjan Tadić/Cropix


S obzirom na pandemiju koronavirusa, par je svadbeno slavlje održao u najužem krugu bliskih ljudi, svadbi su prisustvovali tek najbliži članovi obitelji i kumovi.

Podsjetimo, ljubavna priča para počela je u jesen 2019. godine, a javnost je za nju saznala u veljači 2020., kada su viđeni na romantičnoj večeri.

image
Fran Olujić snimljen 2017. godine ispred zgrade Državnog odvjetništva kao odvjetnik Davida Komšića
Dragan Matić/Cropix


Ni Monika ni Fran nisu dosad pričali o svojoj ljubavi, odlučni su u namjeri da intimu zadrže samo za sebe. Stoga je, osim samih početaka i činjenice da su se zaručili tijekom putovanja u tropske krajeve, malo toga poznato o slavnom paru.

"Ljubav je jedino što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav je i žrtva, ljubav su i leptirići... Za ljubav ima mjesta kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bih prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu" - izjavila je svojedobno Monika Kravić za RTL, potvrđujući tako da je i nakon razvoda od Marija Mamića bila otvorena za novo ljubavno poglavlje u svom životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2021 13:32