StoryEditor

Modni događaj stoljeća: Lady GaGa na naslovnici američkog Voguea

Piše PSD.
4. veljače 2011. - 11:54
Nakon što su se još početkom studenog u modnim krugovima pojavile glasine kako bi se na naslovnici kultnog američkog Voguea uskoro mogla pojaviti Lady Gaga, na internet su procurile prve fotografije koje dokazuju da ni legendarna Anne Wintour nije odoljela kontroverznoj glazbenici.


Brojni web portali već su prenijeli fotografiju naslovnice Voguea za ožujak koju krasi Lady Gaga s neobičnom ružičastom bob frizurom, u nježnoj ružičastoj haljini koju navodno potpisuje kolumbijski dizajner Haider Ackermann.

Iako nije nimalo iznenađujuće vidjeti popularnu Lady GaGu na naslovnici cijenjenog modnog magazina, u modnim krugovima s velikim uzbuđenjem je primljena ova vijest jer mnogi upravo Lady GaGu i Anne Wintour, urednicu američkog Voguea, smatraju najvećim modnim ikonama 21. stoljeća, pa se njihova suradnja smatra nadasve posebnim događajem.

Autor fotografija je jedan od najpoznatijih svjetskih modnih fotografa Mario Testino, a GaGu je snimio u studenom u Muzeju lijepih umjetnosti u belgijskom Antwerpenu.
psd

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. veljača 2021 18:44