StoryEditor
ShowbizJESTE LI GA POSLUŠALI?

Mladi Martin Kosovec oduševio žiri 'Supertalenta' izvedbom Oliverova hita, Maja pustila suzu: 'Ti si mene toliko raznježio, nevjerojatno je koliko zvučiš odraslo'

Piše L.L.
10. studenog 2019. - 22:02

Četrnaestogodišnji Martin Kosovec večeras je, treći po redu, stao na pozornicu showa Nove TV 'Supertalent' i podignuo publiku na noge.

- Ovo je bilo duplo bolje nego što misliš da je bilo. Ti si jedan sjajan pjevač, sjajan mladi interpret. Imaš osjećaj za glazbu, za frazu, za interpretaciju - poručila mu je Martina Tomčić.

- Ja sam toliko oduševljena, ti si mene toliko raznježio, nevjerojatno je koliko zvučiš odraslo. Zbilja si me taknuo u dušu - kazala je Maja Šuput koja je tijekom izvedbe pustila i suzu.

Žiri mu je dao četiri "da" što znači da ćemo talentiranog Kosoveca gledati i idućem krugu natjecanja.

Kako prenosi portal Dnevnik.hr,  Martin je počeo pjevati već u vrtiću, kada je krenuo u 5. razred priključio se školskom pjevačkom zboru, a ostalo je povijest.

- On još nije znao točno govoriti, ali je svaku rečenicu kad si mu završio priču, završio pjevno - kazala je njegova majka.

Martin se osvrnuo i na današnje glazbene trendove.

- Malo me nervira što današnja glazba ima strašne pouke, samo se priča o drogi, alkoholu, brzim autima, lovi, svatko ima svoj ukus, ali kako bi se reklo, ovo je bezukusno - zaključio je Kosovec, prenosi Dnevnik.hr.

Video Martinova nastupa možete pogledati OVDJE.

#SUPERTALENT#MARTIN KOSOVEC

Izdvojeno

06. srpanj 2020 01:15