StoryEditor
ShowbizIZ ORMARA

Mlada Jamesa Middletona, brata vojvotkinje Kate, udala se u prekrasnoj svekrvinoj vjenčanici staroj 41 godinu

Piše M.P.
20. rujna 2021. - 21:30

Desetak dana nakon vjenčanja Jamesa Middletona, brata vojvotkinje Kate, i njegove odabranice Alize Thevenet, saznalo se odakle prelijepa vjenčanica u kojoj se mlada udala.

Alize je vjenčanicu posudila od svoje svekrve, majke Jamesa i Kate.

- Moje 'nešto posuđeno' zapravo je bila haljina moje svekrve Carole, koja ju je posljednji put nosila prije 41 godinu na dan vjenčanja u lipnju 1980. godine, rekla je Alize. Haljinu je prvi put isprobala tijekom lockdowna kada su ona i James živjeli s njegovim roditeljima u Buckleburyju u Berkshireu.

- Dok sam razgovarala s Carole o haljinama i dijelila ideje kako bih se inspirirala, isprobala sam njezinu vjenčanicu i zaljubila se. Savršeno mi je odgovaralo i bilo je upravo ono što sam željela. Uvijek mi je smetalo što se vjenčanice nose samo jednom, pa je bilo sjajno tako lijepoj haljini dati drugi život, rekla je. 

Middleton i Thevenet – financijska analitičarka rođena u Francuskoj – zaručili su se 2019. Zbog korone su dva puta morali odgoditi zavjete. 

Inače prilično sramežljivi James nedavno je otkrio kako su se on i Alizée preselili u kuću na selu. Imaju i šest pasa u svom novom domu, kao što se može vidjeti na snimci na Instagramu. 

- Mislim da je kupnja kuće jedno od najstresnijih iskustava u mom životu, napisao je James o svojim slikama te dodao: Bilo je to užurbanih nekoliko mjeseci da se preselimo u naš novi dom i ne možemo biti sretniji. Trenutno se privikavamo na život na selu.

item - id = 1128779
related id = 0 -> 1093167
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 12:48