StoryEditor
ShowbizMISICA DOBRA SRCA

Miss Hrvatske Antonija Gogić poziva: Donesite knjige za poplavljena područja, zahvalit ću vam zagrljajem!

Piše PSD.
6. studenog 2014. - 18:14
Miss Hrvatske Antonija Gogić intenzivno se priprema za put u London na izbor za Miss Svijeta. Svakodevno su na rasporedu vježbe engleskog jezika, kondicijski treninzi, vježba i folklorni nastup, usavršavanje nacionalne haljine, no Antonija ne zaboravlja obećanje - humanitarni angažman.

Rado se odazvala akciji "Vaše ruke mogu spasiti život voljene osobe" koju je organiziralo Hrvatsko društvo za reanimatologiju i naučila kako se pruža pravilna reanimacija osoba s iznenadnim srčanim zastojem.

Anđeli od kukuruzne komušine

Pridružila se i kampanji "Oživi me" u organizaciji Zaklade Hrvatska kuća srca, a ovih dana putuje u Bjelovar u posjet Socijalnoj zadruzi "Pružimo ruke" po unikatne anđele, izrađene od kukuruzne komušine, koje će u Londonu darivati misicama iz cijelog svijeta.


Antonija u liječničkom društvu s dr. Hrvojem Minigom, dr. Silvijom Hunyadi-Antičević i dekanom Davorom Miličićem
Poseban trud Antonija ulaže u pripremanje akcije pod nazivom "Zagrljaj za knjigu". Pet dana prije puta u London, 15. studenog , naša će misica uz pomoć osoba iz javnog života u Avenue Mallu prikupljati knjige za poplavama uništene knjižnice, a najveći dio knjiga biti će poslan za obnovu gradske knjižnice i čitaonice "Milivoja Cvetnića" u Hrvatskoj Kostajnici.

- Pozivam sve dobre ljude da sudjeluju u ovoj akciji i donesu knjige kojima ćemo obnoviti uništeni fundus knjižnica u poplavljenim područjima. Darujte knjigu, a mi ćemo vam zahvaliti zagrljajem! - poručila je hrvatska misica.

PSD
item - id = 252522
related id = 0 -> 297308
related id = 1 -> 292500
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. prosinac 2021 17:24