StoryEditor
Showbizlista je kratka

Mislim da mi je ostao samo Disney: Eva Mendes spremna je za povratak u Hollywood ali nema namjeru prihvaćati bilo kakve uloge, i to zbog - djece

Piše M. Č.
26. listopada 2020. - 20:53

Nakon šestogodišnje stanke, posljednji film koji je snimila je „Misterij izgubljene rijeke” iz 2014. godine, Eva Mendes je spremna za povratak na glumačku scenu, ali kaže da nema namjeru prihvaćati bilo kakve uloge, pa je lista filmova u kojima bi mogla glumiti prilično kratka.

Atraktivna 46-godišnja glumica kaže da ne želi ništa nasilno, ništa riskantno niti previše kontroverzno što bi moglo posramiti njezinu djecu. Zbog toga joj, kaže lijepa Eva, preostaje samo Disney, ali smatra da je to sasvim u redu.

Eva je ponosna majka dviju djevojčica, šestogodišnje Esmeralde Amade i četverogodišnje Amade Lee, koje je dobila u vezi s kolegom glumcem, 39-godišnjim Ryanom Goslingom.

Par je započeo vezu 2011. godine, nakon što su se upoznali na snimanju filma „Grijesi očeva”. Eva kaže da nije poželjela imati djecu dok se nije zaljubila u Ryana, a glumačku je karijeru stavila na čekanje nakon što je rodila prvu kćerku. Prije stvaranja obitelji Eva je bila potpuno zaokupljena karijerom, među filmovima u kojima je glumila su „Dan obuke”, „Prebrzi i prežestoki”, „Korak ispred”, „Bilo jednom u Meksiku”, „Hitch – doktor za ljubav”, „Ghost Rider”, „Čistač”, „Žene”, „Spirit”, „Murjaci s klupe”...

Vrijeme za povratak 

S glume je fokus prebacila na obitelj, ali sada osjeća da je pravo vrijeme za povratak.

- Skidam kapu i divim se ženama koje mogu sve to raditi, ali ja nisam jedna od njih i srećom sam imala mogućnost izbora da ne radim i bavim se djecom. Sada one imaju četiri i šest godina i osjećam da se moje glumačke ambicije vraćaju – kaže Eva.

Osim manekenske i glumačke karijere, Eva je i kreatorica, ima liniju posteljine i kućanskih potrepština koje se prodaju u američkom lancu robnih kuća Macy's, pokrenula je i vlastitu modnu liniju, Eva by Eva Mendes, a uz to je i kreativna direktorica kozmetičkog brenda CIRCA Beauty. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. prosinac 2020 13:04