StoryEditor
Showbizdalmatinci u fokusu

Mislili ste da je vrhunac večeri na dodjeli ‘Zlatnog studija‘ bila nova verzija ‘Moje domovine‘? Čekajte tek da vidite što se događalo na afteru

Piše M.Dr.
7. ožujka 2020. - 12:00
Tomislav Krišto/HANZA MEDIA

Najveće hrvatske zvijezde u petak navečer došle su uveličati spektakularnu dodjelu medijske nagrade Zlatni Studio Jutarnjeg lista, koja se mogla pratitii i u izravnom prijenosu na HTV-u.

Najbolji su odabrali najbolje - u studiju "Anton Marti" na zagrebačkom Prisavlju i u izravnom televizijskom prijenosu na Prvom programu HTV-a dodijeljeno čak 19 statua Zlatnog Studija.

Za svoje favorite, najbolja glumačka i estradna lica, serije, filmove, predstave i radijske emisije, ove je godine glasalo rekordnih 300 tisuća čitatelja Jutarnjeg lista.

Grand finale večerašnje dodjele Zlatnog Studija bila je posebno emotivna izvedba legendarne pjesme 'Moja domovina', koja se zaorila HRT-om u novom aranžmanu, u godini kada Hrvatska predsjeda Vijećem Europe. 

Massimo, Zorica Kondža, Goran Karan, Jelena Rozga, Franka Batelić, Jasna Zlokić, Antonela Doko, Kedžo, sestre Husar i finalisti Voicea, samo su neki od glazbenika iz novooformljenog Band Aida, koji je brojao točno 58 izvođača, isto kao i ratne 1991. godine.

Nakon podjele organizirana je pak 'after' za sve uzvanike, i čini nam se, sudeći prema fotogaleriji da je zabava potrajal do dugo u noć. Brojna poznata lica u dobrom raspoloženju.

Zorica Kondža, Petar Grašo, Ante Gelo, Marko Tolja, Matija Vuica, Danijela i Nataša Trbović, Jelena Rozga, Marijana Batinić, Frano Mašković, Momčilo Otašević, Jelena Perčin, Ana Uršula Najev, Ana Mišerić, Goran Navojec i brojni drugi gosti.

Moramo primjetiti i kako su Dalmatinci na ovoj zabavi bili baš raspoloženi, a Petar Grašo pogotovo.

Evo koga smo još vidjeli, pogledajte u fotogaleriji.

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 12:09