StoryEditor
ShowbizVeličina i snaga

Miši Kovaču danas je rođendan, dobio je posebno dirljivu čestitku: kćer Ivana nije skrivala emocije, obožavatelji su pak uzbuđeni zbog nečeg sasvim drugog

16. srpnja 2019. - 19:23

Mišo Kovač, legenda hrvatske zabavne glazbe i zasigurno omiljeni glas u Dalmaciji, slavi danas 78. rođendan.

Na društvenim mrežama tim su mu povodom čestitali najveći, "hard core" fanovi, a posebno je emotivnu posvetu "ćaći" napisala i kćer Ivana.

Pjevačica je mnoge raznježila objavom, naročito u svjetlu nedavnog nastupa na retrospektivnoj večeri u sklopu Splitskoga festivala - emocije su naprosto prštale Prokurativama dok je Ivana pjevala "Noćas ćemo zemlji k'o materi reći", a kad je sišla s pozornice i zagrlila oca koji je vidno oslabljena zdravlja sjedio na prvim stolicama, malo je koje oko ostalo suho u publici.

VIDEO: Pogledajte moment u kojem Mišo više nije mogao izdržati: iako jedva hoda, popeo se pred ganute Splićane, kćer je povela pjesmu, pustio je glas koliko god je mogao

Mišo se i tad, unatoč sve težem kretanju, popeo na pozornicu i s izvođačima koji su tu stigli baš radi njega, zapjevao "Dalmacija u mom oku". Gledalište je grunulo s njima, uglas, a Ivana i Mišo držali su se neradvojnima.

Tjedan dana kasnije, pjevač slavi rođendan, a Ivana je opet raznježila ionako dirnute obožavatelje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎉🎉Sretan rođendan ćaća moj🎉🎉 ❤️... do neba i nazad !❤️❤️❤️

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ IVANA KOVAČ ® (@ivanakovacofficial) on

"Sretan rođendan, ćaća moj! Ljubav do neba i nazad!", napisala mu je i objavila fotografiju na kojoj pozira s ocem i sjedi mu u krilu.

Oglasili su se i brojni obožavatelji, s čestitkama, dakako, a neki su naomenuli i koliko su uzbuđeni zbog najavljanog koncerta u zagrebačkoj Areni. Priželjkuju ponovljeni spektakl koji je publici Mišo priredio krajem prošle godine u Splitu.

'Pjesma se, Stankoviću, spojila s nebom': pogledajte ekstazu Splićanki i Splićana, Mišo ne može plesati kao Jagger, ali je spreman umrijeti na sceni

"I još koju pjesmu da nam pokloni!", dobacili su neki.

"Zdravlja ti želim, veličino i snago!", osvrnuli su se na ono bitno.

"Sretan rođendan legendi", "Sretan rođendan najboljem pjevaču na cilome svitu", redaju fanovi čestitke uz najljepše epitete koje možete zamisliti.

Izdvojeno

14. kolovoz 2020 05:12