StoryEditor

Mirta Šurjak će postati mama - otac djeteta je bivši nogometaš Giovanni Rosso

Piše PSD.
20. listopada 2011. - 10:32

Nada Šurjak, doajenka splitskog studija HTV-a, ne krije da je sretna što će postati baka. Njena kći Mirta, sportska novinarka i diplomirana pravnica, pet i pol mjeseci je u drugom stanju, a trudnoća je i razlog zašto uvijek dobro raspoloženu Mirtu posljednjih mjeseci ne viđamo na televiziji - piše Gloria.

I sama je, naime, prije mjesec dana izjavila da ima određenih zdravstvenih problema zbog kojih je do daljnjega na bolovanju. A sad se, eto, otkrilo da čeka bebu.

Priče o trudnoći Mirte Šurjak proširile su se po Splitu posljednjih dana, nakon što je viđena u šetnji s mamom i prijateljicama na splitskoj Rivi. Ma koliko to željela, haljina koju je nosila nije mogla sakriti trudnički trbuščić. A potkraj siječnja sljedeće godine trebala bi roditi djevojčicu.

Čiji je otac, kažu njoj bliske osobe, tridesetdevetogodišnji Giovanni Rosso, bivši nogometaš Hajduka i nekoliko izraelskih klubova, koji je nakon aktivnog bavljenja nogometom postao nogometni menadžer i ostao živjeti u Haifi. U vezi su, navodno, nešto više od dvije godine.

gloria.hr
foto: cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. listopad 2020 23:41