StoryEditor
ShowbizNEMA GDJE JE NEMA!

Mic po mic, Maja Šuput dobila je posao do kojeg ne uspijevaju doći znatno iskusnije od nje! S novim kolegom je bome do kraja ‘izgurala‘ stari dvojac

Piše Marijana Klarić
14. veljače 2020. - 16:56
Neja Markičević/Hanza Media

Istina je da je voditeljski tandem proslavljen u svim showbizz projektima Nove TV, Rene Bitorajac i Igor Mešin, definitivno bio "potrošena priča".

Bili su dobri, uglavnom fino uigrani, gledatelji su ih voljeli, no odužilo se godinama, pretjeralo.

Pa je tako iz kombinacije isklizio Bitorajac, koji je ionako u "ludoj kući" s projektima vezanim uz privatno kazalište "Luda kuća", a njegovo mjesto u zabavnim emisijima na Novoj TV preuzelo je pojačanje s HTV-a, Frano Ridjan.

Dijelu gledatelja odmah nije bio odmah po guštu, mnogima ni do kraja prošle sezone "Supertalenta", čije je kormilo preuzeo s Mešinom. No dio ga je prigrlio kao dobrodošlu promjenu, u svakom slučaju.

E sad je iz kombinacije ispao i Igor Mešin, a na njegovo mjesto uklizila, ni manje ni više nego - Maja Šuput! Pitate se, je li moguće? Bome je.

Tako je neumorna pjevačica, zabavljačica, dizajnerica dječjih mikrofona i šilterica, nakon što se u showu debitirala kao natjecateljica, pa se prebacila u sudački stolac, upravo stigla i do - voditeljskog mikrofona gledanog showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Bome fini poslovni zalogaj, za kojim bi, ne sumnjamo, zavapile i voditeljice sa znatno većim voditeljskim iskustvom od nje.

Mnoge koje su naginjale show formatima, poput Tatjane Jurić, Anje Alavanje ili Antonije Stupar, koje su prevalile pola karijere tražeći za sebe idealno mjesto pod tv reflektorom, vjerujemo da bi bile presretne da im se ponudio tako važan projekt u primetimeu s milijunskom publikom.

Bili pritom bile bolje voditeljice od Maje Šuput, nećemo sad ocjenjivati, no konstatirat ćemo kako je pred pjevačicom, čije je lice publici i prepoznato, priličan izazov.

Morala bi doista briljirati da cijeloj naciji totalno i zauvijek ne "izađe na uši"! 

''Da mi je netko prije par mjeseci, kad sam upoznala Franu, rekao da ću s njim voditi jednu od najpopularnijih emisija, rekla bih da je lud. No eto, život je zaista nepredvidiv!" - još uvijek je pod debelim dojmom i buduća voditeljica.

image
O Frani Ridjanu: Znam da će me izvući iz svake situacije...

Priznaje, međutim, da je već neko vrijeme imala voditeljskih ambicija.

"Istina je da sam oduvijek govorila da mi je želja voditi program u udarnom terminu, ali nekako sam tada u glavi imala svoj talk show, neku opuštenu varijantu i nisam ni sanjala sa ću dobiti priliku voditi jedan ovako veliki i ozbiljan projekt'' - priznaje.

''Ono što je ovdje fenomenalno je da ću u svom voditeljskom debiju debitirati s fenomenalnim Franom Ridjanom koji će me sigurno izvući iz svake nepredviđene situacije. Veselim se ispitivanju vlastitih granica, ali i novom životnom poglavlju. U svakom slučaju, živi sam primjer da morate paziti što želite..." - rezimirala je Šuput.

Frano Ridjan također kaže kako se veseli što ima priliku raditi "najveseliji show na ovim prostorima", čiji će dojučerašnji kolega, Igor Mešin, ovaj put u ocjenjivački sud.

U ocjenjivanju i komentiranju osmero kandidata, koliko će ih se natjecati, pridružit će mu se kolega glumac Goran Navojec te Indira Levak i Nives Celzijus.

Izdvojeno

31. srpanj 2020 18:52