StoryEditor
ShowbiziDILA U berlinu

‘Mi se ljubimo bolje‘: Jelena Veljača i Vito Turšić rekreirali famozni poljubac

Piše PSD
20. rujna 2021. - 22:25

Scenaristica, producentica i glumica Jelena Veljača nakon radnog, ali i opuštajućeg ljeta, na kojem je izmijenila nekoliko lokacija - od Zagreba, preko otoka Zlarina i Primoštena do otoka Paga, sa suprugom Vitom Turšićem posljednje dane provela je u jesenskoj atmosferi, u njemačkoj prijestolnici Berlinu.

Fotografirali su se ispred ostatka berlinskog zida i jednog od najpoznatijih grafita iz 1990. godine, poljupca političara Leonida Brezhneva i Ericha Honeckera, piše Gloria.hr.

"Mi se ljubimo bolje", napisala je Veljača na Instagramu uz fotografiju. Da je otputovala sjevernije, dala je do znanja prije dva dana kada je podijelila također fotografiju sa suprugom te napisala "jesen je, ali je u Berlinu pa je to okej". No, kratki izlet je izgleda završio jer je Jelena podijelila i fotografiju iz aviona gdje se "pozdravila" s kultnim europskim gradom.

Prvo bračno putovanje, nakon ležernog vjenčanja u zagrebačkom Botaničkom vrtu u lipnju ove godine, proveli su na Jadranu, točnije u Primoštenu, a ljetovanje na jugu darovali su im prijatelji Petra i Marco Bianco.

Na medeni mjesec uskoro planiraju u Japan, a koliko su zaljubljeni i sretni zajedno, svakodnevno naglašavaju i na društvenim mrežama. O ljubavi prema Viti, Jelena je ovo ljeto otvoreno govorila za magazin Gloria.

"Nakon dva razvoda gotovo sam izgubila vjeru u to da je moguća ljubav na prvi pogled. Mislila sam da mi to jednostavno nije zapisano u kartama. Imam sjajnu karijeru, ispunjen život, prekrasnu, zdravu kćer, uživam u glumi, pisanju i aktivizmu. Kažem, sve je bilo tu - osim ljubavi", priznala je Jelena, koja je lani došla samo kao gošća Viti Turšiću u njegov video podcast “BizCasting”, a odande otišla kao zaljubljena žena. Iako Vito ima troje djece, a Jelena kći Lenu, koju je dobila u braku s glumcem Draženom Čuček, par priželjkuje zajedničko dijete.

"Smatrala sam da je važno reći mu da želim još djece. Pitala sam ga je li mu to uopće opcija, s obzirom na njegove godine i činjenicu da već ima troje djece. Odgovorio mi je “Pa naravno!” i to je bio početak našeg zajedničkog života", rekla je Jelena nedugo nakon bajkovitog vjenčanja u centru Zagreba.

item - id = 1128789
related id = 0 -> 1108356
related id = 1 -> 1106257
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. prosinac 2021 03:46