StoryEditor
ShowbizSLAVUJ S NERETVE

Metkovčanin Ivan sutra se bori za Huljićevu pjesmu, Splitski festival i 50 tisuća kuna, otkriva nam što bi s novcem: Nije bilo lako, zahvalio bih se ljudima...

Piše Vinko Paić
21. lipnja 2019. - 20:19

Već u svom premijernom pojavljivanju u RTL-ovu showu "Zvijezde – ljetni hit", kada je otpjevao veliki hit pokojnog Toše Proeskog "Još uvijek sanjam da smo zajedno", mladi Metkovčanin Ivan Vidović osvojio je žiri i publiku.


Nije stoga ni čudno što ćemo ovog 20-godišnjeg mladića gledati u subotnjem finalu u kojem će se, zajedno s još četvero kandidata, boriti za 50 tisuća kuna i nastup na ovogodišnjem Splitskom festivalu s pjesmom "Ja bi tija bit", autora Tonča Huljića.

Još odmalena, Vidović se zaljubio u pjevanje i već sa sedam godina počeo nastupati na raznim dječjim festivalima, uz veliku potporu obitelji i tri mlađe sestre.

"Ako pobjedim, upravo ću njima posvetiti pobjedu iz zahvalnosti što su stalno bili uz mene! A nagradu bih uložio u karijeru te dio  svakako dao ljudima koji su mi pomagali kad nije bilo tako lako doći do gaža ili novca za kupiti prvu gitaru..." - prisjetio se mladi pjevač, koji će u finalu "Zvijezda" pjevati dvije pjesme, od kojih će jedna biti i duet s Petrom Grašom, što mu je oduvijek bila velika želja.

Prošle subote pjevao je "Čarobno jutro" s Ninom Badrić i to je nešto što će, kaže nam, zauvijek pamtiti.


Čim se pojavio u "Zvijezdama", Ivanu je narastao broj pratitelja na društvenim mrežama, gdje je svakodnevno aktivan i rado daje mnoge glazbene savjete onima koji se žele baviti glazbom.

Njegovi Metkovčani ponosni su na uspjeh svog sugrađanina i svake su subote uz njega pred malim ekranima, a ako trijumfira, nema sumnje da će mu grad na Neretvi prirediti doček za pamćenje.

"Drago im je, stalno me zaustavljaju na ulici i govore da navijaju za mene, ponosni su" - priča nam Ivan, koji je nakon srednje jezične gimnazije upisao zagrebačku vojnu akademiju na Črnomercu gdje je bio godinu dana i stekao dragocjeno iskustvo.


Ljubavni status zasad mu je slobodan, a jednom kad pronađe djevojku koja će osvojiti njegovo srce, zasigurno će joj pjevušiti i stihove svoje prve pjesme "Čuvar pobjeda", čiji će videospot imati premijeru ove nedjelje, dan nakon finala RTL-ovih "Zvijezda"

#RTL ZVIJEZDE LJETNI HIT#IVAN VIDOVIĆ#FINALE RTL ZVIJEZDE

Izdvojeno

07. srpanj 2020 08:22