StoryEditor
ShowbizDIJETA

Met Gala: Kim Kardashian izgubila je sedam kilograma kako bi ušla u haljinu koju je Marilyn Monroe nosila na dan kada je Kennedyju otpjevala ‘Sretan rođendan‘

Piše MOZAIK SD
3. svibnja 2022. - 10:24

Kim Kardashian je nadmašila samu sebe. Zvijezda je na Met Gali odjenula originalnu haljinu koju je Marilyn Monroe nosila 19. svibnja 1962. u svom legendarnom nastupu u Madison Square Gardenu, gdje je pjevala 'Sretan rođendan' predsjedniku Johnu F. Kennedyju.

image

 Kim Kardashian i Pete Davidson

Angela Weiss/AFP

"Ideja mi je došla nakon svečanosti u rujnu prošle godine. Rekla sam sebi, što bih mogla odjenuti na američku temu osim Balenciaga izgleda? Koja je najameričkija stvar koje se možete sjetiti? A to je Marilyn Monroe", otkrila je Kardashianka u intervjuu za Vogue.

image

 Kim Kardashian i Pete Davidson

Angela Weiss/AFP

Kako je haljina bila šivana po tijelu Marilyn Monroe, Kim je morala smršaviti sedam kilograma kako bi je uspjela odjenuti. Zato je morala nositi posebno "sauna odijelo" dva puta dnevno, trčala je po traci za trčanje, eliminirala šećere i ugljikohidrate iz prehrane i jela samo povrće i proteine.

image

 Kim Kardashian i Pete Davidson

Angela Weiss/AFP

Kim je uz legendarnu haljinu imala bijeli kratki kaputić, 18-karatne naušnice od bijelog zlata i Cartierove dijamante iz linije Essential Lines. Svoju svježe obojenu plavu kosu skupila je u elegantnoj punđi.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. kolovoz 2022 10:23