StoryEditor
ShowbizTeško razdoblje

Mel Gibson prvi put u javnosti nakon što je prebolio koronavirus: glumac prošetao Malibuom u društvu djevojke i 3-godišnjeg sinčića

Piše V.P.
14. rujna 2020. - 14:00
Profimedia

Hollywoodski glumac i redatelj Mel Gibson ovog je proljeća morao na prisilni odmor kad je proveo tjedan dana u bolnici zbog koronavirusa. Tamo je liječen lijekom remdesivir i od tada je već mnogo puta testiran te su svi testovi pokazali da je negativan, pokazalo se i da je pozitivan na antitijela.

Ružno razdoblje sada je iza njega, a on nikad nije izgledao bolje. Fotografi su ga snimili u Malibuu dok je pomagao 34 godine mlađoj djevojci Rosalind Ross nositi namirnice iz kupnje u društvu 3-godišnjeg sina Larsa.

Oboje su bili ležerno obučeni, sa sobom su nosili i zaštitne maske. Za Melovu vezu s mladom književnicom i jahačicom prvi se put saznalo 2014. godine, a dvije godine kasnije s Rosalind je dobio svoje deveto dijete. Upoznali su se kada je ona počela raditi za njegovu produkcijsku kuću i nakon kratkog vremena zaljubili. Prije nje bio je u vezi s ruskom glazbenicom Oksanom Grigorievom s kojom ima 10-godišnju kćer Luciju.

Više od tri desetljeća bio je u braku s Robyn Moore. Vjenčali su se 1980. godine, a razveli nakon 31 godine zajedničkog suživota.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

16. rujan 2020 14:04