StoryEditor
ShowbizRuši pravila

Meghan prekršila kraljevski protokol pozvavši na glasanje: Svi znamo što je ulog ove godine. Svi smo puni energije za promjene koje zaslužujemo...

Piše L.L.
21. kolovoza 2020. - 12:31

Meghan Markle, supruga princa Harryja, u četvrtak je prekršila protokol o nemiješanju u politiku članova britanske kraljevske obitelji pozvavši na "promjene" na predstojećim američkim predsjedničkim izborima. Meghan je to izjavila na virtualnom neformalnom okupljanju za prijavu na glasanje koje je pokrenula organizacija "When We All Vote" kojom supredsjedaju bivša prva američka dama Michelle Obama i slavni holivudski glumac Tom Hanks želeći potaknuti što veći broj ljudi da izađu na izbore.

"Svi znamo što je ulog ove godine. Znam to, mislim da svi to sigurno znate. Svi ste mobilizirani i puni energije za promjene koje svi trebamo i zaslužujemo. Glasamo da bismo odali priznanje onima prije nas i zaštitimo one koji će doći nakon nas, jer to je ono što čini zajednicu i to je ono o čemu se radi na ovim izborima - kazala je bivša glumica koja se proslavila ulogom u seriji "Suits". Meghan pak u nijednoj rečenici nije spomenula Donalda Trumpa koji će se suočiti s demokratom Joe Bidenom na biralištima 3. studenog.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nedavno su napustili britanske kraljevske dužnosti i preselili se u Kaliforniju. Tamo su skupili raskošnu vilu čija se cijen akreće oko 14,6 milijuna dolara. Imanje u mediteranskom stilu nalazi se u Santa Barbari, gradu oko 145 kilometara sjeverozapadno od Los Angelesa uz pacifičku obalu, a među slavnim susjedima para koji je napustio britansku kraljevsku obitelj ovog proljeća, su Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Gwyneth Paltrow, Rob Lowe, George Lucas, Ariana Grande...

Markle i Harry do sada su govorili o svojoj želji da "učine nešto smisleno, nešto što je važno" pa su tako pokrenuli neprofitnu organizaciju Archewell.

item - id = 1039617
related id = 0 -> 1136283
related id = 1 -> 1130192
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2021 09:44