StoryEditor
ShowbizTEŠKO MU JE SAMOME

Meghan Markle će doletjeti u London na otkrivanje skulpture lady Diane i ostaviti tek rođenu curicu? Želi biti uz Harryja kad se suoči s kraljevskom obitelji

16. lipnja 2021. - 17:32

Prema pisanju britanskih tabloida, Meghan Markle će doletjeti u London kako bi pružila podršku svom suprugu, princu Harryju, na otkrivanju sklupture njegove pokojne majke, princeze Diane, u vrti Kensingtonske palače.

Neimenovani izvor je američkoj web stranici Radar Online kazao kako Meghan želi biti uz Harryja kad se suoči s kraljevskom obitelji prvi put nakon pogreba njegovog djeda, princa Philipa, u travnju ove godine.

Nakon pogreba Harry je nastavio s bombastičnim intervjuima i optužbama na račun kraljevske obitelji, među ostalim je kraljicu Elizabetu optužio za prenošenje "genetske boli i patnje” i ustvrdio kako je njegova obitelj kriva za njegove mentalne muke, a sve to je dovelo do dodatnog pogoršanja odnosa.

image
Meghan navodno želi doći s Harryjem 
AFP


Meghan zna, tvrdi neimenovani izvor, kako je Harryju bilo teško samome na djedovom pogrebu i ne želi da se to ponovi, a ona tada nije doputovala na preporuku liječnika, jer je bila u visokom stupnju trudnoće.

Dočekali su ga hladno

Većina rođaka dočekala ga je vrlo hladno, neki nisu uopće htjeli razgovarati s njim, pa se može samo zamisliti kako će se ponašati prema njemu kad dođe u London na otkrivanj majčine skulpture nakon svega što je u međuvremenu izgovorio.

Harry i Meghan bi navodno mogli sa sobom dovesti dvogodišnjeg sina Archieja, dok bi kćerkicu Lilibet Dianu, koja je rođena 4. lipnja, ostavili kod kuće u Kaliforniji.

No, teško je povjerovati da će Meghan tek rođenu kćerkicu nekoliko dana ostaviti u Kaliforniji i tako brzo nakon poroda doputovati u Veliku Britaniju, gdje je odgođeno ukidanje epidemioloških mjera, te bi ona i Harry, među ostalim, morali u karantenu nakon dolaska.

Kasnije su neki izvori negirali da će Meghan doputovati te da će Harry u Englesku stići sam, što se čini logičnim.

No, tek ćemo vidjeti hoće li se Meghan zaista pojaviti u Londonu kako bi pružila podršku svom suprugu, ako zaista bude tako, bit će to, nakon lanjskog ožujka, prvo zajedničko javno pojavljivanje "fantastične četvorke”, kako su nekad nazivali Williama, Kate, Harryja i Meghan.

1. srpnja na njen 60. rođendan

Prinčevi William i Harry bi majčinu skulpturu trebali otkriti 1. srpnja, na dan kad bi, da je živa, Diana slavila 60. rođendan.

Skulptura će biti postavljena na Dianinom omiljenom mjestu na posjedu Kensingtonske palače, u takozvanom "utonulom vrtu”.

image
William i Harry 30. kolovoza 2017. godine ispred ulaza u Kensingtonsku palaču, gdje su Dianini poklonici ostavili cvijeće i poruke 
AFP


Kraljica Elizabeta II., tvrdi neimenovani izvor, bila bi oduševljena da njezini unuci ponovno stoje jedan uz drugoga sa svojim suprugama.

Baka ga je pozvala na ručak

Kraljica je navodno princa Harryja pozvala na ručak u dvorac Windsor dok bude koncem mjeseca boravio u Engleskoj.

Imaju itekako o čemu razgovarati, a hoće li to doprinijeti smirivanju tenzija u kraljevskoj obitelji, tek će se vidjeti, ali kraljica je, prema tvrdnjama britanskih medija, nedavno jasno dala do znanja da više neće ostati pasivna kad Harry i Meghan opet omoguće da neistine o kraljevskoj obitelji cirkuliraju medijskim prostorom.

image
Meghan i Harry s kraljicom Elizabetom u lipnju 2018. godine
AFP


Spremna je odustati od dugogodišnje tradicionalne politike kraljevske obitelji "nikad se ne žali, nikad ne objašnjavaj" i navodno je dala upute da se ispravi svaka netočna informacija o privatnim razgovorima koji uključuju nju i druge starije članove kraljevske obitelji.

Najgori scenarij

Harry i Meghan nimalo ne žale zbog intervjua što su ih dali proteklih mjeseci, ali žele održati dobar odnos s kraljicom Elizabetom II. i mir s kraljevskom obitelji, kazao je neimenovani izvor za Us Magazine.

image
William i Harry na fotografiji s pokojnom majkom, snimljenom u kolovozu 1995. godine
AFP


Isti je izvor kazao kako Harry i Meghan žele po svaku cijenu izbjeći za njih najgori mogući scenarij, a to je gubitak titula koje još uvijek imaju, bila bi to PR katastrofa za njihove poslovne planove u Kaliforniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. listopad 2021 19:34