StoryEditor
ShowbizUgođaj ljetne večeri

Među stoljetnim zidinama Tvrđave Gripe: Splićani uživali u predstavi, skupio se i priličan broj poznatih; Zavirite u atmosferu 'Teatra pod zvijezdama'

23. kolovoza 2019. - 18:17
IMG_6973sm

Među višestoljetnim zidinama Tvrđave Gripe u četvrtak navečer otvoren je novi kazališno-glazbeni festival "Teatar pod zvijezdama".

Pred prepunim gledalištem predstavu "Who the fu*k is Biba?" odigrali su Slavko Sobin i Petra Kurtela, a splitska publika ispratila ih je ovacijama. U publici su se našli brojni uzvanici poput splitskog dogradonačelnika Nina Vele sa suprugom, direktorice TZ Grada Splita Alijane Vukšić, Ivana Huljića...

Ulaznice za ovu predstavu planule su u svega nekoliko dana, a sama publika sinoćnjim reakcijama dokazala je koliko je željna ovakvih događanja u Splitu. Odlična komedija, izvrsna gluma i nadasve poseban ugođaj ljetne večeri na Tvrđavi Gripe značili su odličan provod za više od 700 posjetitelja.

Da bi večernji izlazak bio potpun, pobrinuli su se organizator Karaman koncert i udruga Amadeus, priredivši na tvrđavi i clubbing prostor gdje se publika mogla podružiti s glumcima nakon predstave, a mnogi su i zaplesali uz glazbenu podlogu DJ Žele.

Organizatori nisu krili oduševljenje uspjehom početka novog festivala.

- Sretni smo što je publika prepoznala ovaj festival, što je potražnja za svim programima izuzetno velika, a ponajviše što su podržali i ovaj naš klupski dio prostora osmišljen kako bi potaknuo druženje. Sudeći po svemu viđenom , možemo slobodno reći da smo uspjeli u svim ciljevima koje smo sebi ovim festivalom zadali. 

Hvala posjetiteljima što nas u tolikoj mjeri podržavaju jer kazališne komedije najavljene za idući tjedan (27.8. Dekorater i 29.9. Titon) već su pri kraju s ulaznicama, a zbog velike potražnje blagajna u TC Jokeru radit će i subotom i nedjeljom kao i ostalim danima od 17 do 21 sat - poručuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2022 13:01