StoryEditor
Showbiz‘LJUBAV JE NA SELU‘

Među osebujnim kandidatima četiri Dalmatinca - bivši FBI-jevac, vozač Ante koji kaže kako nema mane, Bračanin s 55 koji bi ženu od 30, nogometaš...

30. travnja 2022. - 20:36

Bliži nam se četrnaesta sezona RTL-ova showa "Ljubav je na selu", a fanovi ovog serijala uskoro će moći upoznati farmere, te okriti njihove životne priče, tajne, te sve ono što mogu ponuditi ženama kako bi ih zainteresirali da dođu baš na njihovu farmu i daruju im svoje srce

Dakle, novi farmeri, nove avanture, nova sela i djevojke u omiljenoj dokumentarnoj sapunici bit će užitak za publiku, obećavaju s ove televizije, a u njoj će se predstaviti jedanaest novih muškaraca u potrazi za srodnom dušom, a kroz ovu avanturu publiku, ali i kandidate vodit će Anita Martinović.

I ovaj put potencijalni ženici stižu iz živopisnih mjesta diljem Lijepe naše, poput Velikog Trojstva, Ivanovca, Karlovca, Smokovljana, Jastrebarkog ili pak Milne na Braču. Domaćini osebujnih karaktera otvorit će vrata svojih farmi, te otkriti svoje želje i intrigantne ljubavne priče.

- Znam da svi sa nestrpljenjem čekaju novu sezonu i svi stalno ispituju hoće li ova sezona biti bolja nego prethodna? Jedino što vam mogu reći je da imamo jednog ozbiljnog farmera, jednog prezaljubljenog, jednog zabavljača, jednog šarmera i gospodina, jednog zbunjolicu i naravno, frajera!

Djevojke su isto tako jedna šarolika paleta karaktera što će dodatno začiniti njihove odnose na farmama. Bit će svega - od zanimljivih preokreta, zaljubljenih ali i razočaranih pogleda, romantičnih putovanja, a možda padne i koja prosidba, otkrila je djelić onoga što očekuje gledatelje u novoj sezoni Anita Martinović.

Gledateljima će se, između ostalog, predstaviti povratnik iz SAD-a koji je ondje živio gotovo 60 godina i radio za FBI, vozač dizalice, inženjer strojarstva i partijaner, ali i farmer koji živi u selu od svega 30-ak stanovnika. Evo prilike da ih malo pobliže upoznate...

image
RTL PRESS

Ante Brčić (47), Vučevica (Split): Nemam mana...

Ima 47 godina i radi kao vozač i dostavljač u trgovini te većinu dana provodi na poslu, a bavi se i poljoprivredom. Ante za sebe kaže da nema mana, da je dobar čovjek, emotivan i pošten, a upravo te karakteristike najvažnije su mu i kod buduće odabranice, dok mu fizički izgled žena, ističe, nikad nije bio presudan. Iza njega su dvije kraće veze, a sada se nada da će u emisiji pronaći djevojku s kojom će provesti ostatak života.

Branko Stanša (65), Veliko Trojstvo (Bjelovar): Vozio je dizalicu u Švicarskoj

Branko se prije nekoliko godina vratio u Lijepu našu iz Švicarske, gdje je radio kao vozač dizalice, a sada u mirovini vrijeme krati brigom o vinogradu i voćnjaku.

Prije tri godine mu je preminula supruga s kojom je u braku bio 34 godine, a sada misli da je stiglo vrijeme da nađe nekoga s kim će provoditi vrijeme u kući i u prirodi te tko će ga motivirati na šetnje kako bi skinuo višak kilograma.

Damir Toplek (45) Ivanovec (Čakovec): Voli teretanu i karaoke

Radi u strojobravarskoj tvrtki, a nakon posla vrijeme provodi u teretani, a brine se i o velikom dvorištu i voćkama.

Za sebe kaže da je vječni mladić, pozitivan i jednostavan, obožava izlaske, partijanje do jutra, karaoke. Dosad je imao nekoliko veza koje nisu urodile plodom jer nije bio dovoljno ustrajan pa bi djevojke od njega odustale, no sada se želi istinski zaljubiti.

Darko Rožić (57), Karlovac: Radi u građevini, ima svinje, voli motore...

Radi kao građevinac, a na svom imanju brine o svinjama, krmačama, kokošima, vrtu i voćnjaku. Za sebe kaže da je društven i pošten, strastveni je ljubitelj motora, a volio bi upoznati ženu s kojom bi proveo život i koja će mu pomagati oko kućanskih poslova. Bio je u braku 34 godine, a s bivšom suprugom razveo se zbog međusobnog neslaganja. Njegova idealna buduća partnerica trebala bi biti poštena i dobra u duši, srednje građe i crne kose.

image

Ivo Lepeš

 

RTL PRESS

Ivo Lepeš (74), Smokovljani (Ston): Pravnik, povratnik iz SAD-a...

On je najstariji farmer ove sezone povratnik je iz SAD-a, gdje je živio gotovo šezdeset godina. Studij prava završio je u Phoenixu, a zatim dugo godina radio i za FBI!

Sada uživa u mirovini, ljeti je na moru, zimi skija, a slobodno vrijeme najviše voli provoditi s prijateljima jer je, ističe, za svakog čovjeka najgora samoća. Želi pronaći iskrenu i inteligentna ženu.

Josip Ranogajec (24), Sisak: Cure su ga varale

Ovaj mladić radi kao skladištar u privatnoj tvrtki. Ima vrt, voćnjak i kokoši, a za sebe kaže da je pošten, dobar, smiren te da voli ugoditi drugima, ali mu se to uglavnom ne vraća istom mjerom. Josip je do sada imao nekoliko kraćih veza, ali ih je uglavnom prekidao jer su ga djevojke varale. Od buduće djevojke traži da je pristojna, opuštena i zabavna, a ne bi bilo na odmet i da je crnka.

Krunoslav Pavlaković (49), Jastrebarsko: Brine se o patkama, cijepa drva, kosi travu...

Krunoslav je bio oženjen 22 godine, a do rastave je došlo zbog međusobnog neslaganja. Ima dvije kćeri s kojima je u dobrim odnosima. U slobodno vrijeme farmer brine o povrću i voćkama te o kokošima i patkama, a često pomaže i prijateljima i susjedima oko košnje trave, cijepanja drva i ostalih sličnih poslova. Krunoslavu je važno da ga buduća partnerica poštuje, da se oko svega mogu dogovorit.

Milan Milinković (45), Oteš (Gospić):

Milan radi na održavanju cesta u Lici, ali brine i o ovcama, kokošima, patkama, uređuje voćnjak i zemlju oko svoje kuće.

Do sada je imao samo jednu ozbiljniju vezu, a volio bi naći djevojku za cijeli život koja je spremna živjeti s njim na selu. Jedino što nikad ne prihvatio kod buduće partnerice, kaže farmer, jesu prijevara i laži.

Nenad Lekšić (55), Milna (Brač):Traži djevojku od 30 do 40 godina!

Bavi se seoskim turizmom, ima svoj OPG s maslinama i mandarinama, ali i dvjesto ovaca, deset konja, pet ponija, paune i pse. Kad ima nešto slobodnog vremena, uživa u ribolovu i vožnji motorom.

Nenad je bio u braku 30 godina, a do rastave je došlo jer je, kako kaže, svatko vukao na svoju stranu. Traži partnericu od 30 do 40 godina, bez djece, visoku i elegantnu.

image

Tomislav Skejić

 

RTL PRESS

Tomislav Skejić (27) Srijane (Omiš): Jednostavan, iskren, voli nogomet...

Tomislav radi u autopraonici te se s ocem bavi seoskim turizmom, ali voli i igrati nogomet, a i ima teretanu u kući.

Za sebe kaže da je jednostavan, pristojan i miran, a mrzi laž. Do sada je imao uglavnom neuspjele veze, a od partnerice očekuje uzajamno poštovanje i razumijevanje.

Zdravko Tomešić (40), Milinac (Đakovo): Samo da nije lažljivica...

Po struci je vodoinstalater, no bavi se poljoprivredom. Najviše vremena provodi brinući se o životinjama, vrtu s povrćem, voćnjaku i malom vinogradu. Od buduće partnerice očekuje da ga poštuje i da mu ne laže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2022 02:18