StoryEditor
ShowbizDruga epizoda

Među djevojkama već frcaju iskre, a ni Gospodinu Savršenom nije lako: Bilo mi je toliko dobro s Emily da sam pomislio 'Joj, gdje mi je ruža?!'

10. rujna 2019. - 23:28
GS_10

Druga epizoda nove sezone „Gospodina Savršenog“ pokazala je da su djevojke već podijeljene. Jutro nakon prve ceremonije ruža većina njih se zadovoljno pakira za izlet.

Moniki je bila dovoljna jedna noć da se poželi vratiti doma. Dok većina djevojaka smatra da tako samo želi privući pažnju, Samra ju je plačući molila da ostane u kući. 

Barbara, Anita, Maja, Emily, Nikolina, Mihaela, Monika i Samra krenule su u svoju prvu avanturu. Gospodin Savršeni na kraju ih je dočekao sa zakuskom i rakijom na Plitvicama.

Za to su vrijeme u Zagrebu Nuša i Silvia nagađale kamo je Mijo odveo djevojke, a kad im se pridružila Gabrijela, željele su znati kako se osjeća što je dobila ključ od Mijina stana.
„Drago mi je zbog ključa, ali bila sam u šoku“, rekla je Slavonka.

Nušu je zanimalo što misli o tome što nije pozvana na grupni spoj. „One ga dijele, ja ga neću dijeliti, imat ću nasamo spoj s njim“, samouvjereno je rekla Gabrijela, a potom su nastavile nagađati koja će djevojka prva na izletu preuzeti inicijativu. 

Za to vrijeme Mijo je djevojke na Plitvicama odlučio podučiti tajnama streličarstva. Uskoro su se djevojke podijelile u dva tima, a pobjednički tim koji su činile Anita, Monika, Barbara i Emily osvojile su pidžama party s Mijom.

U vili su i dalje raspravljali o tome kad će Gabrijela iskoristiti svoj ključ. 
„Izabrao me zato što sam mu zanimljiva i to mi nekako stvara pritisak“, iskrena je bila Slavonka dok su Andrea i Marija željele znati sve što misli o Miji. Sara ih je samo pozorno slušala, a na kraju ju je iživciralo to što im Andrea nije željela otkriti kako joj je bilo nasamo s Mijom. 

U kućici na drvetu Emily, Anita, Monika i Barbara iščekivale su Miju, koji se pojavio s pizzama i pivom! 
„Mijo izgleda kao dečko iz susjedstva i lijepo je vidjeti zgodnog dečka koji može biti toliko jednostavan da ne mora stalno glumiti neku veličinu ili frajera“, rekla je Monika. Djevojke su ovu priliku iskoristile kako bi što više upoznale Miju.

Najhrabrija je bila Emily koja ga je odlučila pozvati na spoj. Pitala ga je kakve djevojke voli, razgovarali su o tome kakve osobine vole kod drugih i shvatili su da slično razmišljaju.
„Bilo mi je toliko dobro s Emily da sam pomislio: Joj, gdje mi je ruža?!“, rekao je Gospodin Savršeni prije nego što su se vratili ostatku ekipe. Nakon spoja, Emily je djevojkama pričala o spoju, a Barbara i Monika nisu mogle sakriti ljubomoru.

Ujutro su djevojke uživale u doručku u prirodi i razgovarale o onima koje su ostale u vili. Monika je uskoro pronašla pismo, a sve su djevojke pretpostavile kako će Mijo na singl spoj zvati Maju, no ipak se odlučio za Barbaru s kojom će letjeti kroz oblake.
Atmosferu je pokvarila rasprava Barbare i Monike opet počele s raspravama. „Mislim da Barbaru muči to što misli da sam joj ja najveća konkurencija“, istaknula je Monika isto ono što i Zagrepčanka misli za nju. 

Kako će se Mijo i Barbara provesti na spoju nasamo, hoće li Monika odustati od odlaska kući te hoće li u sljedećoj epizodi pasti prvi poljubac - ne propustite pogledati u novom nastavku „Gospodina Savršenog“ u srijedu u 20 sati na RTL-u.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 08:27