StoryEditor
ShowbizODUŠEVIO U ETERU

Matija Cvek prije splitskog koncerta priznao Giulianu da se užasno boji morskih pasa: Kad sam shvatio da sam 50 metara od obale, umro sam!; Poslušajte kako je obradio Tedija i Olivera

Piše M.P.
1. srpnja 2021. - 13:00

U Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji Matija Cvek obradio je hit Tedija Spalata "Sve ću preživit", a Marko Kutlić otpjevao je Oliverovu pjesmu "Ako voliš me".

U show se javila Cvekova djevojka Nika Turković, koja je otkrila da se Matija boji mora i morskih pasa, jer je uvjeren da ih ima puno i svugdje. Prošle godine su kupili masku za ronjenje jer je, kaže, jedino tako htio ući.

"Jednom sam bio u apsolutno lošoj fazi, skočili smo u more i kroz priču otplivali malo dalje i onda sam shvatio da sam 50 metara od obale i doslovno sam umro! Mislio sam da dinosauri plivaju ispod mene" - priznao je Cvek, kojega sutra očekuje koncert u Splitu.

"Veselim se nakon Zagreba, Čakovca i Osijeka, Split je trešnjica na kraju. I svaki put zadnje tri, četiri godine koliko dolazim svirati ovdje bude odlična atmosfera i veselim se svom prvom koncertu s cijelim autorskim materijalom. Volim ove ljude!" - kazao je Matija.


A onda je oduševio izvedbom pjesme Tedija Spalata, "Sve ću preživit", na svoj način.

Giuliano mu je zadao izazov, u sklopu kojeg je morao otpjevati tekst pjesme "Moj lipi anđele" na melodiju svog hita "Visine".

Marko Kutlić je Giulianu odgovorio na pitanje kako je preživio karantenu.

"Iskreno da ti kažem, meni je malo teško uloviti tempo jer sam praktički proveo godinu i pol dana na kauču i pogledao sam sve serije, sad više nemam što za gledati" - priznao je Kutlić i otkrio da prije svakog koncerta ima ritual.

Pomoli se Bogu jer kad se pouzda u samog sebe, kaže, sve ode u krivom smjeru.

"Molitva me smiri i onda sve bude dobro", kazao je.

Ovako je zvučala njegova obrada pjesme Olivera Dragojevića "Ako voliš me".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. siječanj 2022 02:56