StoryEditor
Showbizfešta za pamćenje

Massimo, Libar i vatromet napunili Rivu: 'Ovo je baš ono što je Splitu trebalo!'

Piše PSD.
8. svibnja 2015. - 01:17
/ Mislile smo da će nedostajati mediteranskog melosa, ali moram priznat izvrsno se zabavljamo. Momci su dobro zagrijali atmosferu, a riva je stvarno najbolja pozornica na svijetu. Da je barem češće fešta, pa gdje bi nam bio kraj - komentirale su nam koncert Massima i Libra na splitskoj rivi studentice iz Kaštela.

Iako su svega nekoliko minuta prije početka koncerta brojni Splićani komentirali kako nisu sigurni da su organizatori pogodili s izborom izvođača, grupa Libar dobro je rasplesala stotine posjetitelja, a sjajni vatromet razgalio je publiku i najavio dolazak Massima, zvijezde večeri.

- Vatromet je sjajan! Ovu feštu pamtit ćemo dugo budući da smo prvi put poveli našeg dvogodišnjeg Franu, kupili mu prvo klepetalo, a ovo mu je službeno i prvi koncert! Massimo mu se sviđa, a i nama je super, nešto drugačije od uobičajenog, Splitu je baš to trebalo - komentirala je koncert mlada splitska obitelj Urlić.Starim hitovima, ali i uspješnicama s novog albuma "Dan ljubavi" Massimo je u romantičnom tonu, na krilima ljubavi, ali i nekim žešćim ritmovima dobro prodrmao Splićane i njihove goste sa svih krajeva svijeta. Nekoliko metara od pozornice susreli smo Austrijance, Koreance, Amerikance, Nijemce, Slovake, pa bismo zasigurno mogli zaključiti da je i sezona neslužbeno otvorena.

- Prvi smo put u Splitu i atmosfera je divna! Je li uvijek ovako veselo i toplo? Čestitamo vam dan grada, nažalost sutra već putujemo dalje, za Dubrovnik, ali svakako ćemo se vratiti. Ako ne ove, onda već iduće godine - poručili su gosti iz Njemačke.

Nadodajmo da su za dobar provod svakako zaslužni i ugostitelji koji su otvorili svoje štekate i značajno proširili ponudu u odnosu na protekle godine. Trgovi i pjace oživjeli su kao u srcu sezone, a grad pod Marjanom još jednom je dokazao da na svoj rođendan ima najluđu feštu.

TIHANA MAROVIĆ
SNIMIO: JAKOV PRKIĆ / CROPIX


Izdvojeno