StoryEditor
Showbiz‘ZVIJEZDE PJEVAJU‘

Marko i Arija pobjednici su po društvenim mrežama, par budi poseban interes, a Kutlić otkriva: Kad bih rekao da mi je lako s njom, slagao bih vam!

Piše M.P.
18. listopada 2020. - 16:53
Arija Rizvić i Marko Kutlić u sinoćnjoj emisijiDario Njavro/HRT

"Vi ste odlučili!  S ukupno 664 lajkova (162 FB + 502 IG) do danas u podne, 𝐏𝐎𝐁𝐉𝐄𝐃𝐍𝐈𝐂𝐈 𝐃𝐑𝐔Š𝐓𝐕𝐄𝐍𝐈𝐇 𝐌𝐑𝐄Ž𝐀 treće emisije su 𝐀𝐑𝐈𝐉𝐀 𝐈 𝐌𝐀𝐑𝐊𝐎! Čestitamo! Bravo, bravo!" - obznanjeno je na Instagram profilu showa "Zvijezde pjevaju", a sudeći po reakcijama na vijest koje su uslijedile, popularni mladi pjevač i riječka glumica definitivno su jedni od najvećih favorita aktualnog HTV-ovog showa.

Par je, podsjetimo, pobjedu na društvenim mrežama odnio i za nastup u prošlotjednoj emisiji.

Miljenik djevojaka, 25-godišnji Kutlić, ovih je dana u intervjuu za Story odgovorio na pitanje kakvom ocjenjuje svoju pjevačku partnericu, za koju je i sinoć, pred kamerama, ustvrdio da je "navikla šefovati".

- Arija Rizvić je ponajprije veliki profesionalac i perfekcionist. Jako zanimljiva i talentirana mlada dama koja, osim talenta za kazališnu režiju i glumu, očito ima i onaj za glazbu.

Bog je stvarno bio široke ruke kada je riječ o njoj. Iako smo kliknuli na prvu jer smo podrijetlom iz istih krajeva, kad bih rekao da mi je lako raditi s njom - slagao bih vam!" - ustvrdio je Marko Kutlić.

Objasnio je kako su oboje dosta temperamentni i nagle naravi, a ona je u svom poslu većinom u ulozi šefice.

"Naviknula je pričati, a ne slušati pa smo zbog toga često imali male sukobe. Srećom, na pogreške joj puno ne ukazujem jer ih nema puno. Vrlo je talentirana pa ono što ne zna, brzo nauči i na kraju usvoji svaki moj dobronamjerni savjet..."

Na komentar da ih hvale na društvenim mrežama da su "šarmantno usklađen glazbeni par", Kutlić se zahvalio."Hvala svima na društvenim mrežama i onima koji nisu na njima te, naravno, i obitelji i prijateljima na lijepim i iskrenim komentarima. Zapravo sam samo takve i dobio poslije svake emisije".


Marko Kutlić je u intervjuu dosta otvoreno pričao o velikim promjenama koje su nastupile u njegovom životu kad je u 19. godini postao otac dvojice sinova, Petra i Pavla.

"U posljednjih šest godina život mi se strašno promijenio. Osim glazbe koja je moj posao, ali i moja najveća ljubav, radio sam paralelno na izvršnoj poziciji u tvrtki mog oca Petra, koja se bavi izvozom. Morao sam donositi neke važne odluke i obavljao sam puno toga.

Ponekad sam samom sebi išao na živce jer ušao sam u neku čudnu ‘radoholičarsku’ fazu u kojoj sam si stalno zadavao nove zadatke i utrkivao se s vremenom. Zapravo sam radom pokušavao omogućiti svojoj obitelji normalan život, a zaboravio sam da mi taj isti život prolazi ispred očiju.

image
Antonela Đinđić i Marko Kutlić
Zeljko Puhovski/Cropix


Ipak, sretan sam što sam ovako mlad shvatio da sam ‘zabrijao’ i otišao u krajnost, dok još nije kasno. Mogu reći da sam najsretniji kad sam opušten, poput djeteta, a takvog me najviše vole i moji sinovi, te moja Antonela" - kazao je Kutlić, koji nikad nije skrivao kako ga ljubav s Antonelom Đinđić, koja je planula na snimanju popularne HTV-ove "A strane", podigla u najosjetljivijem dijelu života, nakon razvoda i odlaska iz benda u kojemu je započeo karijeru.


Upitan što ga privuklo kod Antonele, Marko kazuje:

"Najviše to što ima dobro srce i što su joj drugi uvijek važniji od nje same."

Na pitanje kako izgleda prosječni dan kod njih doma, Marko odgovara:

"Antonela upravo pjeva ‘La vie en rose’ Édith Piaf. Milina za slušanje. Kod nas je kao i kod svih drugih, valjda. Ona kuha, ja perem posuđe, ona mijenja žarulje, ja perem veš...

Mi smo glazbenici ipak emotivci pa ima malo više pjesme i plesa, suza i smijeha..."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. listopad 2020 17:44