StoryEditorOCM
ShowbizSMIJALA SE I PLAKALA

Marilyn Monroe danas bi imala 95. godina: Tragedije su je pratile odmalena, prepustila se publici, jer nije imala kome drugome: Ljudi su voljeli nekoga tko nisam bila ja!

Piše Marija Mlačić
1. lipnja 2021. - 08:12
Marilyn Monroe odlučila je živjeti prije nego što postane prestara, kako je jednom izjavila i u tome je, nažalost, bila tragično uspješna  AFP

"Nesavršenost je ljepota, ludilo je genij i bolje je biti apsolutno smiješan nego apsolutno dosadan", izjavila je svojedobno jedna od najcitiranijih osoba 20. stoljeća.

Marilyn Monroe odlučila je živjeti prije nego što postane prestara, kako je jednom također izjavila i u tome je, nažalost, bila tragično uspješna.

Danas, 1. lipnja, hollywoodska diva i neprikosnoveni seks-simbol proslavila bi 95. rođendan, ali ona nije doživjela svoje pozne godine, slučajno se predozirala u svome stanu sa samo 36 godina.

Gladys Baker nije bila spremna za majčinstvo kada je 1926. rodila djevojčicu i nadjenula joj ime Norma Jean. Maštala je o karijeri u filmskom svijetu i doživjela brojna razočaranja, patila je od depresije i naposljetku svoju kćer prepustila udomiteljima, koji su joj umjesto lju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 20:17