StoryEditor
Showbiz‘O ANITI SVE NAJBOLJE‘

Marijana Batinić oštro demantira tračeve da joj je krivo što ne vodi ‘Ljubav je na selu‘, evo što nam je o svemu rekla! Reagirala je i na priče da ‘ima kolega koje ne vole s njom raditi‘

18. svibnja 2022. - 15:51
'Nekad su me naklapanja pogađala danas više ne, iako je ružno kad pročitaš takve stvari. Sa svim producentima s kojima sam radila u sjajnim sam odnosima'Darko Tomas/cropix/Cropix

Priče o tome kako joj nije baš bilo najmilije što ne vodi novu sezonu serijala "Ljubav je na selu" definitivno nisu dobro "sjele" poznatoj splitskoj voditeljici Marijani Batinić i to iz vrlo jednostavnog razloga - nisu istinite.

Htjeli smo odmah demistificirati - je li joj žao ili ne što je popularni serijal krenuo, a nje u toj priči nigdje?

- Da demistificiram - nije mi žao, volim tu emisiju i ona je obilježila veliki dio moje karijere, ali odluka o tome da je neću više voditi pala je puno prije nego je Anita preuzela voditeljsku palicu.

Deset odrađenih sezona sam davala sebe, putovala Lijepom našom uzduž i poprijeko, na terenu sam provela veći dio svog televizijskog života, ali nakon mojih deset sezona donijeli smo zajedničku odluka, poslodavac i ja, da je vrijeme da prepustim voditeljsku palicu ovog projekta nekom drugom.

Sve smo dogovorili prije porodiljnog i nikada nije bila tema niti će biti da se vratim tom projektu. S jednim djetetom su mi ta putovanja padala teško, a s dvoje male djece je nemoguće raditi taj posao kvalitetno, a da mi obiteljski život ne pati.

Nakon dogovora, napravljen je casting i Anita Martinović postala je nova voditeljica emisije.

Sigurno Vas za ovaj format vežu mnoge uspomene, no je li ova dokumentarna sapunica emisija koju ste, da tako to kažemo, "prerasli"?

- Promijenile su se moje životne okolnosti. "Ljubav je na selu" je jedno od moje televizijske djece, a dijete u jednom trenutku treba pustiti u svijet, pa tako i emisiju.

Kako komentirate insajderske navode da "ima kolega koji baš ne vole raditi s vama", koliko Vas takve stvari pogađaju?

- Nekad su me naklapanja pogađala danas više ne, iako je ružno kad pročitaš takve stvari. Sa svim producentima s kojima sam radila u sjajnim sam odnosima, od Marije Jelene Zen, producentice producentice "Ljubavi na selu", preko Vanje Meandžije iz "Života na vagi" koji me zvao u "Masked Singer" koji također producira, do Danijele Habek producentice 321 kuhaj.

U dobrim sam poslovnim odnosima sa svim ostalim kolegama i suradnicima kroz cijelu svoju dugogodišnju karijeru.

image

'Volim tu emisiju i ona je obilježila veliki dio moje karijere, ali odluka o tome da je neću više voditi pala je puno prije nego je Anita preuzela voditeljsku palicu'
 

RTL PRESS

Nova sezona 'Života na vagi'

Aniti Martinović, novoj voditeljici davali ste podršku, a i ona je o Vama govorila uvijek u superlativima. Sviđa li Vam se kako Anita vodi, imate li možda koju primjedbu,posebnih pohvala...?

- Već na castingu vidjelo se da je Anita talentirana, bila je najbolja među kandidatkinjama za voditeljicu, a nakon prvih nekoliko snimanja pokazala se i kao pun pogodak za "Ljubav je na selu". Mislim da se odlično uklopila u projekt.

Jedno ste od omiljenih TV lica, a pred vama je i po svoj prilici nova sezona "Života na vagi"- je li to definirano?

- Naravno, krećemo u novu sezonu i ovim putem pozivam sve s problemom pretilosti da se prijave u show koji mijenja živote.

Gledali smo Vas i u "Masked Singeru",showu "Tri, dva, jedan"...Poznati ste kao vrlo svestrana i ambiciozna žena, uvijek spremna pomicati vlastite granice. Kakvi projekti su sada u Vašem fokusu, svojedobno ste nam otkrili da bi se voljeli okušati u vlastitom kulinarskom showu? I dalje tako razmišljate ili su se u međuvremenu pojavile i neke nove ideje?

- Za ovu godinu nemam više želja - "Tri, dva, jedan -kuhaj!", "Masked Singer" i "Život na vagi" su ovogodišnji televizijski projekti, a upravo završavam kolekciju IKona koju radim u suradnji s Krie Design i mojom dugogodišnjom stilisticom Ivom Gradišer. Nije baš da mirujem..

Uz veliku popularnost ponekad idu i neke iznenađujuće "nus-pojave"...Tako smo proteklih dana imali smo priliku pratiti i svojevrsnu igru detekcije na temu- jesu li ili nisu vaše noge u emisiji "Masked Singer". Je li vas takvi komentari zabavljaju, ljute ili ste posve ravnodušni?

- Prvi tren su me zabavljali komentari i dok su bili na razini "rekla-kazala" bilo mi je smiješno, ali kasnije su gotovo svi mediji objavili vijest da pod maskom u nekoliko pjesama nisam ja, i to zbog jednog komentara s foruma.

Pjevanje je moja velika ljubav i jedva sam pristala na to da javno pjevam i kad sam prelomila i konačno propjevala pred širim auditorijem, sad odjednom to više nisam ja!

Masked Singer je projekt koji svima uključenima pomiče granice jer se jednostavno po licenci glas mora prilagoditi sadržaju, tragovima.. Ne preostaje mi ništa nego zapjevati još koji put i podastrijeti dokaze. Neće mi to baš teško pasti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. kolovoz 2022 02:32