StoryEditor
ShowbizPozdrav s Dalmacijom

Manikura na palubi jahte prije povratka kući: sestre Ecclestone završile su svoj odmor na Jadranu u velikom stilu, sve je zabilježio naš fotoreporter

Piše PSD.
30. lipnja 2020. - 16:50
Duje Klarić/Hanza Media

Sestre Petra i Tamara Ecclestone, kćeri milijardera Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić, odmaraju se u Hrvatskoj već gotovo mjesec dana.

Čini se kako bogatim nasljednicama koronavirus nije uspio poremetiti planove za ljetovanje, jer je družina na jahti Petrara proteklih tjedana proputovala dobar komad Jadrana.

Nakon što su danima boravili u Dubrovniku i razgledavali ljepote grada u prilično ležernim izdanjima, Ecclestoneove su se prebacile u Trgoir gdje ih je danas zatekao naš fotoreporter.

U društvu sa suprugom Jayom Rutlandom i kćerkicom Sophie, Tamara je otputovala jučer, tako da su naše kamere uhvatile samo dio obitelji Ecclestone koji je na trogirskoj rivi danas uživao u posljednjem danu odmora prije povratka u London.

Petra je na Jadran stigla sa svoje troje djece, Lavianijom, Andrewom i Jamesom, iz prethodnoga braka, a u pratnji zaručnika Sama Palmera i njihove dvomjesečne djevojčice. Na jahtu u vlasništvu njenog oca Bernieja danas je stigao tim kozmetičarki koje su nam otkrile kako ih poznate sestre rado zovu za vrijeme svog boravka u Hrvatskoj.

Na palubi broda pruštile su Petri i njenoj pratnji manikuru, nakon čega se bogata nasljednica sa zaručnikom i djecom pozdravila s osobljem mašući i uputila na let za Englesku.

#PETRA ECCLESTONE#TAMARA ECCLESTONE#LJETOVANJE, DALMACIJA

Izdvojeno

02. srpanj 2020 17:05