StoryEditor
ShowbizPrinova u obitelji

Manekenka Emily Ratjkowski postala je mama: objavila je sliku s novorođenim sinom i otkrila njegovo ime i nadimak

Piše PSD
11. ožujka 2021. - 21:22

Emily Ratajkowski i suprug Sebastian Bear-McClard postali su roditelji! 29-godišnja manekenka i glumica rodila je 8. ožujka i podijelila fotografiju na kojoj doji svoje dijete, a istovremeno je otkrila i djetetovo ime i nadimak, piše ET Online.

"Sylvester Apollo Bear pridružio nam se na zemlji. Sly je stigao 3/8/21 najnerealnijeg, najljepšeg i ljubavlju ispunjenijeg jutra u mom životu", objavila je u četvrtak na Instagramu.

Manekenka Ashley Graham jedna je od prvih koja je čestitala novopečenoj mami, komentirajući: "Dobrodošla na svijet, Sly!"

Ratajkowski je u listopadu objavila da je trudna, ni manje ni više naslovnicom Voguea, na kojoj je ponosno pokazala svoj trudnički trbušćić. Ona i Bear-McClard u braku su od veljače 2018. godine, kada je na Instagramu pokaza fotografije sa svog posebnog dana. Umjesto bijele haljine, ona je odjenula senf žuto odijelo i veliki šešir.

Kad je najavila trudnoću u listopadu, Ratajkowski je napisala osobni esej o tome kako želi odgajati svoje dijete.

"Kad suprug i ja kažemo prijateljima da sam trudna, prvo pitanje nakon" Čestitam "gotovo je uvijek" Znate li što želite? ", Napisala je. "Volimo odgovoriti da spol nećemo znati dok naše dijete ne navrši 18 godina i da će nas tada obavijestiti. Svi se tome smiju."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2022 14:24