StoryEditor
ShowbizKRAJ 'SUPERTALENTA'

Maja poklonila Bilmanu dar s lascivnom porukom, gledateljicama najteže pada rastanak od Janka, pogledajte kako ga samo faćkaju

Piše M.K.
17. prosinca 2018. - 11:29
janko00

Osim pobjedom Sarajlije Denisa Barte, koja je očekivano podijelila javnost, završetak "Supertalenta" obilježila je i jedna od osebujnijih kreacija Maje Šuput, koja je također izazvala totalno oprečne reakcije.

"U haljini koja je skrojena od 50 metara materijala osjećala sam se poput prave showgirl" - priznala je pjevačica, a njoj su priznali neki od pratitelja showa da joj je kreacija u superfinalu bila jedan od najgorih izbora.

"Izvini, ali ovo ti je jedna od najgorih haljina.... Svatko ima svoj stil.... ali ovo je totalni raspašoj... Samo ti je glava u njoj došla do izražaja, ruke kao da nemaš...." - jedan je od negativnih komentara, no naravno da nije manjkalo ni onih koji su laskali stylingu Šuputove.

Superfinale je obilježio i rođendan Davora Bilmana. Najsuzdržanijeg člana žirija, strastvenog plesača, ali i ekonomistu upravo je Maja iznendila rođendanskim darom, kapom s natpisom "Maja do jaja".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

"Mojem najomiljenijem članu Davoru je rođendan pa smo mi kao kolektiv, da on ne zna, spremili nešto malo. Ali to je bila moja ideja, samo da znate..." - ustvrdila je Šuput stvar jasnu samu po sebi.

Janko se na Instagramu oprostio od pratitelja showa zašuškan u beskrajni Majin til, što su obožavateljice jedva dočekale, pa su ga spremno nastavile faćkati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dosao je kraj ❤️ @majasuput #supertalent.hr

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

"Janko predivan si. U svakom smislu te riječi" - priznala mu je jedna.

Druga je bila znatno konkretnija:

"Predivan si, uvijek dotjeran, šarmer, šmeker, pravi gospodin s manirima. Svaka bi te žena poželjela. Najveći pozdrav i poljubac za tebe dragi Janko...".

#SUPERTALENT#MAJA šUPUT#JANKO POPOVIć VOLARIć#DAVOR BILMAN

Izdvojeno