StoryEditor
ShowbizZatvorila natjecanje

Madonna napravila show u Tel Avivu: pop kraljica stigla u najvećoj mogućoj tajnosti, poslala poruku svim natjecateljima Eurosonga

19. svibnja 2019. - 02:23

Iako se do zadnjeg trenutka dvojilo hoće li pop kraljica Madonna stići u Tel Aviv na finale ovogodišnjeg Eurosonga, svijet konačno može odahnuti - pjevačica je stigla, izela nastup u svojoj grandioznoj maniri i navodno za to dobila punih deset milijuna kuna.

A njen je boravak u Izraelu protekao u najvećoj mogućoj tajnosti, tolikoj da su novinari BBC-ja Scott Mills i Rylan Clark-Neal ispitivali prolaznike jesu li ju vidjeli na njenim putovanjima od hotela do pozornice gdje su se održavale probe. 

 

Unatoč sumnji medija, show je Madonna ipak zatvorila, a prije toga se obratila mnogobrojnoj publici koja ju je iščekivala.

"Glazba zbližava ljude. Svi su ovdje, ljudi iz tolikih zemalja... Svi su pobjednici, svatko od vas zaslužio je biti ovdje!", poručila je žena koja je vrlo vjerojatno u nekom trenutku poslužila kao uzor većini pop izvođača koji su večeras nastupili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midnight RIDIN in Tel Aviv 🔥🔥🔥. FUTURE ..........come get life! @quavohuncho #future #madamex

A post shared by Madonna (@madonna) on

Prije nje nastupila je pobjednica 2014. godine, Concita Wurst u provokativnom čipkanom izdanju, kao i prošlogodišnja pobjednica Netta.

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 09:54