StoryEditor
ShowbizISKRE LETE

Ljubio je najatraktivniju ženu na svijetu, ali nova djevojka mu je prava bomba: pjevača očarala zanosna Talijanka koju su izbacili s izbora ljepote zbog fotografija u toplessu

Piše M.K.
18. rujna 2019. - 21:25
jennifer

Jennifer Lopez ne propušta niti jednu priliku da pokaže svijetu koliko su ona i Alex Rodriguez zaljubljeni.

Svi su prenijeli uzbudljiva događanja s proslave 50. rođendana pjevačice, na kojem je od Rodrigueza dobila na dar skupocjeni crveni Porsche 911 GTS.
 


J. Lo je inače, cijelu svoju aktualnu turneju, na radost fanova pretvorila u seriju prvoklasnih rođendanskih partyja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

A uprkos svim špekulacijama o "nevjerničkom karakteru" njezinog dragog, Jennifer i Alex su očito odlučili uspjeti zajedno.

I dok se šuška hoće li stati i "pred oltar", čini se da je za oltar spreman i njezi bivši, latino pjevač Marc Anthony, s kojim je J. lo u braku provela deset godina i dobila blizance.

Marc Anthony se također strastveno zaljubio i to u rasnu talijansku ljepoticu Raffaellu Modugno, a između uspješnog glazbenika i uspješnog modela i manekenke navodno je stvar vrlo ozbiljna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

when you shoot before the holidays 🧜‍♀️➡️ 🐋 😂😂😂😂😂

A post shared by Raffaella Modugno (@raffaellamodugno) on

Premda su Raffaelli pripisivali više veza s uspješnim muškarcima, mahom sportašima, među kojima je i nogometaš Diego Forlano, ovo je prva veza koju je ova ljepotica, koja ima i jako lijepu sestru blizanku Rosannu, odlučila i priznati. 

"Ludi su jedno za drugim! Vjenčanje je pitanje mjeseca..." - otkrivaju bolje upućeni u ovu romansu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐢 @kt_beachwear

A post shared by Raffaella Modugno (@raffaellamodugno) on

Seksi Raffaella koju njezini sunarodnjaci, kao sve svoje rasne žene, obožavaju, u djetinjstvu je sanjala o sasvim drugačijoj karijeri.

Mala Raffaella je, naime, bila jako spretna na košarkaškom terenu i pod koševima je ostala punih 13 godina, sve dok "zov modelinga" nije postao prejak i fimnancijski preprivlačan.

Krasila je naslovnice njemačkog Maxima i indijskog GQ-a, te snimila brojne uspješne kampanje za Dolce & Gabbanu, Roberta Coina, Pradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇮🇹

A post shared by Raffaella Modugno (@raffaellamodugno) on

Njezina je ljepota i službeno priznata, 2011. godine je ponijela pobjedničku krunu na izboru za Miss Curve d'Italia Lazio, a iste je godine kokurirala i na nacionalnom izboru za Miss Italije.

U momentu kad su objavljene njezine fotografije u toplesu, međutim, diskvalificirana je sa natjecanja, no tri godine kasnije uvrštena je na popis 25 najljepših žena svijeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raffaella Modugno (@raffaellamodugno) on

Danas 31-godišnja Raffaella stekla je slavu i izvan modnog svijeta kad se pojavila u videospotu pjevača Pitbulla za hit Timber" kojeg je snimio s Keshom.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. rujan 2020 15:18