StoryEditor
ShowbizZAPLESALI LEPTIRIĆI

Ljubavni život popularnog tv chefa golica znatiželju javnosti: svi su pratili romansu s lijepom hercegovačkom glumicom, sad ga je osvojila misteriozna crvenokosa djevojka

Piše L.L.
9. rujna 2019. - 17:13
chefs

Poznati chef Mate Janković često intrigira javnost svojim ljubavnim životom, baš zato što se trudi držati ga u tajnosti i daleko od društvenih mreža, na kojima je inače dosta aktivan.

U posljednje vrijeme novinarima je bio posebno zanimljiv, jer je viđan s nepoznatom crvenokosom djevojkom, najprije na kulinarsko-glazbenom festivalu, a potom i u jednom zagrebačkom restoranu. 

S misterioznom 28-godišnjakinjom Janković je u javnosti bio vrlo blizak, osim što je par izmjenjivao zaljubljene poglede za stolom restorana, po izlasku je pao i zagrljaj, piše Story.hr.

Riječki zavodnik bio je u središtu medijske pozornosti i u vrijeme kratke veze s mostarskom glumicom Ornelom Višticom. Ljubav se rodila na snimanju kulinarskog showa "Tri, dva, jedan - peci!", gdje je Mate bio u žiriju, ali nije dugo potrajala. 

Ljubavne iskrice kod vrsnog kuhara brzo su se ugasile, pa je tada zaljubljena glumica prolazila osjetljivo razdoblje, pisali su brojni mediji. 

Vištica je tada uzbudila javnost objavom na Instagramu u kojoj je napisala da "prolazi kroz najteže razdoblje dosad", a prijateljice su za Gloriju potvrdile kako je Janković spominjao vjenčanje te se planirao useliti kod glumice. 

Prije Mostarke, Mate je šest godina ljubio zadarsku ekonomisticu Ivanu Babić, koju je upoznao na jednom od kulinarskih tečajeva koje je vodio u Zadru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Well, this one would win a serial rapist mug shot contest #chef

A post shared by Chef. (@matejankovic) on

O trogodišnjoj Jankovićevoj vezi s Ivanom Natalijom Bajaj ne zna se mnogo, osim da se iz te ljubavi rodio sin Andrej, danas već devetogodišnjak. 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. srpanj 2021 23:40