StoryEditor
Showbizpukla ljubav

Ljubav u doba korone: nakon nekoliko mjeseci sretne veze, Jelena Rozga više ne ljubi Ivana Pažanina

Piše PSD
2. rujna 2021. - 10:27

Prije tri mjeseca odjeknula je vijest da 43-godišnja glazbenica Jelena Rozga već neko vrijeme ljubi 36-godišnjeg chefa Ivana Pažanina, piše Story.hr.

Kako je Story.hr doznao od izvora bliskog paru, dvojac je nekoliko mjeseci uživao u sretnoj vezi koja se rodila u doba koronavirusa. 

Jelena i Ivan su posljednjih mjeseci dobro čuvali svoju privatnost, a nikada nisu potvrdili ni demantirali glasine. No, izgleda da je ljubavi ipak došao kraj s obzirom na to da se pjevačica sada oglasila i otkrila kako je ponovno slobodna. 

'Solo sam', kratko je prokomentirala Jelena za Blic. Otkrila je i koje karakterne osobine treba imati muškarac koji želi osvojiti njezino srce.

- Odanost, povjerenje i vjeru. Volite i poštujte sebe. Tako ćete naučiti druge da vas vole i poštuju. I tada možete stvoriti svoj svijet u kojem ćete biti sigurni i nedodirljivi - rekla je simpatična Splićanka. 

Inače, nakon što je 2017. prekinula dvogodišnju vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom, Jelena javno nije ljubila ni jednog muškarca, a tek prije nekoliko mjeseci krenule su glasine o ljubavnom odnosu s popularnim chefom. I Pažanin je 2018. godine prekinuo dugogodišnju vezu s Andreom Koprčinom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2022 06:48