ShowbizPLATINUM SPALADIUM

Ljubav prema Oliverovim pjesmama želi se gadljivo naplatiti! Ekipa očajnički traži ulaznice, a gramzljivosti švercera nema granica, ovaj će vas oglas zaprepastiti

Piše Marko Bilić

Vridilo je. Sutra će navečer Spaladium arena bit puna do čepa, nema ko nije poželio u živo svjedočiti i uživati u glazbenom spektaklu u čast Olivera Dragojevića, još jednom se prisjetiti legendarnog pjevača, baš na njegov rođendan.

Doduše, nismo ga mi ni zaboravili, niti ćemo ikada. Pivaju Grašo, Đibo, Tedi i još masu njih, pivaju Oliveru, za Olivera, za nas, za gušt samo takav. Šaka suza, vrića smija, pun naramak emocija i dobre pisme.

Ulaznica nema. Razgrabljene odavno. Planule ka da su mukte bile. Nema pa nema. Sjetili smo se davno zaboravljenih prijatelja (“jesi li se oženija? šta, imaš već troje dice!? nego, imaš li i koju kartu za Olivera?”), iz rukava izvukli najdalju rodbinu, pozivali se na ko zna koga sve samo da bi užicali, nabavili, kupili taj pozlaćeni komad papira, ulaznicu za koncert “Vridilo je”.

Ali, zaludu, džaba krečili, nema pa nema. Nekad triba priznat poraz.

Ali, to je priča za naivne. Za one koji viruju u ono šta im servirate, primjerice, da ulaznica nema. O da, ima ih, itekako ima!

Ima ih na Njuškalu, internetskom oglasniku, na kojeg svaki put bacin oko kad je ludnica oko karata za neki veliki događaj, obično sportski, evo sad i ovaj glazbeni.

Dakle, ako želite na koncert sutra u Spaladium arenu – možete. Samo morate isprsit 2.200 kuna za ulaznicu i vaše mjesto u četvrtom redu partera Platinum vas čeka.

Naravno, nećete na koncert sami, trebaju vam barem dvije. Problema nema, karte se prodaju u paketu, dakle, laganih 4.400 kuna. Za dvi ure koncerta. I to nije sve. Moguća je, lipo piše, i dostava na kućnu adresu, uključena u cijenu.

Ima još jedan, lola za Srebrni parter pita ravno 1.000 kuna po ulaznici. Da je lakše računat. Parteri su platinum i srebrni, a cijene ko suho zlato.

I nisu oni jedini. Ima ih još koji su se oglasili, ali su ovi drugi puno skromniji. Za jednu kartu pitaju od 300 do 500 kuna. Ili su početnici u ovom poslu ili su ono baš dobre duše.

I svi od reda (pre)prodaju ulaznice “zbog nemogućnosti dolaska na koncert”.

Normalno je, valjda, ako već ne možeš doć na koncert, da karte koje su u legalnoj prodaji stajale od 140 do 230 kuna prodaš deset puta skuplje.

“Vridilo je”. Nekome baš je.

 

#OLIVER DRAGOJEVIć#KARTE ZA OLIVERA#šVERC KARATA ZA OLIVERA#VRIDILO JE