StoryEditor
ShowbizPRVI BRAČNI DANI

'Ljubav je sve, sine... Sve!' - poručila je maloprije Seve Aleksandru uz ovu fotografiju

Piše PSD.
28. rujna 2015. - 14:25
"Ljubav je sve, sine... Sve!" - napisala je prije 20-ak minuta Severina na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju na kojoj sretno pozira sa svojim suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom.

Trenutačno najpopularniji par iz javnog života nije odmah nakon vjenčanja u istarskim Balama otputovao na bračno putovanje, Severina je večer kasnije čak održala koncert u Celju, ali putovanje im, ako su točni navodi srpskog Blica, priređuju Igorovi roditelji, Olja i Dragan.


Kupili im karte za Ameriku

Oni su, kako se piše, isplanirali svoj put u Ameriku, gdje im živi kći Nataša, te kupili avionske karte i za friške mladence, koji bi im se trebali naknadno pridružiti.

Nataša Kojić je preko Instagrama već pozvala Severinu kod sebe u goste, da joj se pridruži na surfanju. Blic navodi veliku očaranost obitelji Kojić Severinom, ali i njenu silnu zaljubljenost u Igora.

Nekad je u Beogradu odsjedala u apartmanima luksuznih hotela, a otkad je Igor upoznao sa svojom obitelji, svaki put je spavala u njihovoj kući, u njegovoj momačkoj sobi, piše Blic.

PSD, FOTO: INSTAGRAM, FACEBOOK

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 11:19