StoryEditor
ShowbizLjetni đir

Ljepotice uz bazen u novom spotu popularnih Splićana: 'kraljevi zabave' pjesmom najavljuju koncert na Rivi, za njih će ljeto biti radno

Piše R.R.
19. lipnja 2019. - 21:55
111best

Nekome baš pašu zabave uz bazen, pa okolo ljepotice i sve dobro začinjeno uz ples, zabavu i gin-tonic. Barem tako izgleda novi sport grupe Best, popularni Splićani su izbacili novi singl s atraktivnim spotom i mnoštvom lijepih i zgodnih djevojaka.

Ljetni hit potpisuju Neno Ninčević (tekst) i Miro Buljan (glazba i produkcija), zvuči vrlo dopadljivo, baš za vruće dane. Da sve bude bolje upakirano za styling se pobrinula Silvija Dvornik.

- Odlučili smo se za ovaj naziv pjesme jer i sami obožavamo ovo piće piti na ljetnim gažama, a koliko smo vidjeli i cure ga obožavaju. Ovim putem se zahvaljujemo našim glavnim glumicama bez kojih ovo ne bi bilo moguće.” – rekli su članovi grupe Best.

I dok će mnogi u gin-tonic s ledom, za ekipu iz Besta ljeto je radno, uz stalne nastupe, prvi već u ponedjeljak na splitskoj Rivi, uskoro spremaju i jedan nesvakidašnji duet koji uskoro izlazi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. rujan 2020 23:35