StoryEditor
ShowbizMISTERIJ RIJEŠEN

Lille otkrila svoju epizodu s Vojkom V.: Sjećam se toga u magli, poslao mi je pjesmu na mail, sjećam se da mi je to bilo nešto čudno...

Piše M.K.
17. travnja 2019. - 13:05
dodjela00

Splitska pjevačica Lidija Bačić je gostujući kod Dalibora Petka iznenadila priznanjem da je  -pokušala upisati Dramsku akademiju.

"Prije mnogo godina išla sam na prijemni za Dramsku akademiju. Naučila sam tekst, ali priznajem da se nisam dovoljno spremila..." - skrušeno je ustvrdila u eteru.

Ipak je pokazala da ima glumačkog mota.

U studiju su, naime, gostovali Jan i Ljubomir Kerekeš, koji su pjevačici dali nekoliko zadataka iz filma "Ufuraj se i pukni", koje je Splićanka solidno odradila i nasmijala sve prisutne.

Pjevačica se osvrnula i na svoj nastup na Dori.

"Drago mi je da sam bila i htjela sam podržati Doru koja se vratila nakon devet godina. Možda se dogodine opet prijavim!" - najavila je pjevačica, koju očito nisu ni najmanje obeshrabrila pisanja o nastupu u grudnjaku i gaćicama.

Posebno zanimljivo je bilo čuti i kako je Lille završila u Porinom ovjenčanoj pjesmi Vojka V "Ne može".

"Sjećam se toga u magli. Bilo je to 2013. ili 2014. Poslao mi je pjesmu na mail, sjećam se da mi je to bilo nešto čudno i rekla sam ne bih. Ubacio je to sad u svoju pjesmu i baš sam se nasmijala kad sam čula. Pošaljem cajku Lidiji Bačić, neće da kupi" - smijala se Lille.

Lille je opet ustvrdila kako na društvenim mrežama nikad nije koristila photoshop, te da joj nije žao što nije postala pjevačica grupe "Magazin".

Lidijini autori Denis Dumančić, Fayo i Boris Đurđević otkrili su kako je Splićanka "najgalantnija osoba", koja se "uvijek prva hvata novčanika"!

#LIDIJA BAČIĆ#VOJKO V#LILLE

Izdvojeno

07. srpanj 2020 06:34