StoryEditor
ShowbizZAMUTILA PAMET

Lijepa Ornela Vištica uhvaćena u nježnostima s popularnim hrvatskim kuharom: jesu li se to strasti rasplamsale kad je glumica počela 'mutiti jaja'?!

Piše M.K.
21. studenog 2017. - 16:49
vistica00

Na njezinom profilu na Instagramu posljednje objave pršte od "spize". Gosti se lijepa glumica Ornela Vištica i biftekom i fino spravljenom svinjetinom garniranom kiselim kupusom, a sve to, moglo bi lako biti, u društvu, a očito i u zagrljaju, jednog od najpopularnijih hrvatskih chefova.

 

 

Danas.Užitak. @restoran.vinodol ❤️#food#vinodol#restaurant ???

Objavu dijeli Ornela Vistica (@ornelavistica)


Kako je, naime, objavio tportal, te potkrijepio fotografijom koju je snimio čitatelj, Ornela je uhvaćena dok je razmjenjivala nježnosti sa članom RTL-ovog kulinarskog showa "Tri, dva, jedan kuhaj!", Matom Jankovićem.

Budući je i popularna glumica sudjelovala u snimanju također popularne varijante gastro showa, "Tri, dva, jedan peci!", moguće je da su im se putevi ukstili, a iskre zafrcale upravo u studiju "Jadran filma", gdje se showovi snimaju.

 

 

"Pojest cu sve kolačiće tebi u inat" ???#tridvajedanpeci#zvijezda#rtl

Objavu dijeli Ornela Vistica (@ornelavistica)


Tomu na određen način svjedoči i njihova korespodencija na Ornelinom Instagram profilu, gdje je uz fotografiju iz showa "Ples sa zvijezdama" ustvrdila: "Ja se zaplešem i zaboravim da sam frižider ostavila otvoren. Otvori. Zatvori. Otvori. Zatvori.", na što je Mate uzvratio: "Najštreberskijih 5 minuta televizije koju nitko neće vidjeti."

Ornela je potom replicirala: "Hahaha, to je valjda prvi put da me uhvatilo, a da nisam znala", na što je Janković podvukao "To sve čini još zabavnijim. Za nas...".

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2022 23:19