StoryEditor
ShowbizKORONA SVE ISKOMPLICIRALA

Liječnici se bore za život hitmejkerice Marine Tucaković, spojena je na respirator, sin izvještava o dramatičnom stanju. Miši je napisala neke od najvećih hitova, kao i mnogima

Piše M.P.
15. rujna 2021. - 13:10
Marina potpisuje neke od najvećih Mišinih hitova, kao što su ”Ja nemam više razloga da živim”, ”Malo mi je jedan život s tobom”, ”Odavno više ne plačem zbog tebe”, potom Oliverovu ”Što to bješe ljubav”...Peđa Milosavljević/Cropix

Marina Tucaković prebačena je u KBC Dragiša Mišović, priključili je navodno na respirator, javlja srpski Kurir.

Beogradska hitmejkerica, uz čije su bezbrojne stihove stasale, slavile i zaljubljivale se brojne generacije s prostora nekadašnje države, godinama se bori s karcinomom, a u utorak joj se sasvim pozlilo, o čemu je medije obavijestio njezin sin Milan Laća Radulović, koji je i zatražio pomoć preko društvenih mreža.

Nakon napadaja gušenja, Marina je, kako javljaju mediji, hospitalizirana u privatnoj beogradskoj klinici, gde je bila priključena na kisik, a ubrzo su stigli i nalazi njenog testa na koronu, koji je pokazao da je pozitivna.

Njezino zdravstveno stanje se, nažalost, dodatno pogoršalo, pa je Marina Tucaković iz privatne klinike prebačena u "korona kliniku", KBC Dragiša Mišović.

Bitka proslavljene autorice stihova s karcinomom dojke traje dugo, a njezin sin Milan Laća Radulović u prepisci na Twitteru otkrio je da je rak metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti.

Marina Tucaković rođena je 1953. godine i najpoznatija je srbijanska autorica glazbenih tekstova. Glazbenu karijeru počela je s grupom Zana i kultnim hitom "Dodirni mi kolena", koji je doživio i brojne prepjeve, a u Hrvatskoj je najpoznatiji onaj u Severininoj izvedbi.

Marina potpisuje gotovo nebrojeni niz stihova za hitove itekako dobro poznate hrvatskoj publici, kao što su: "Zora je", "Došlo doba da se rastajemo", "Nisi ti bio za mene", Nede Ukraden, "Ej ponoći", "Rano, ranije", "Tri sam ti zime šaptala ime" splitskog Magazina, pa onda neke od najvećih Mišinih hitova, kao što su "Ja nemam više razloga da živim", "Malo mi je jedan život s tobom", "Odavno više ne plačem zbog tebe", potom Oliverovu "Što to bješe ljubav", hit duet Željka Bebeka i Zane, "Jabuke i vino" i brojne druge.

item - id = 1127481
related id = 0 -> 1127218
related id = 1 -> 536925
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2021 13:52