StoryEditor
Showbiz'ZELENA' MISICA

Ličanka Katarina okrunjena je kao najljepša Hrvatica, danas je snimljena u nesvakidašnjoj akciji: Zasukala sam rukave, jer su ove stvari važne...

Piše L.L.
7. studenog 2019. - 15:25
_DSC2926

Katarina Mamić, aktualna Miss Hrvatske, uključila se u akciju recikliranja auto-olupina, podržavajući na taj način krilaticu natjecanja "Ljepota sa svrhom".

Podržavajući "zeleni pogled na život" i inače, lijepa Ličanka "zasukala je rukave" i u suradnji s C.I.O.S. Grupom pokazala da koliko važnim drži odgovorno gospodarenje otpadom i recikliranje.

Izabrana nova Miss Hrvatske: ljepotica koja nas ide predstavljati u svijet dolazi iz Like, prva pratilja je Zagrepčanka, a druga dolazi iz Dalmacije

- Želim ukazati da svatko od nas može uvelike doprinijeti zaštiti prirode, biti odgovoran prema budućim generacijama.

Auto-olupine se mogu jednostavno i besplatno predati na recikliranje, što je višestruko korisno. Kako sam saznala, više od 95 posto svake olupine može se ponovno upotrijebiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Mamić (@mamic.katarina) on

Osim što ćemo okoliš učiniti čišćim i ljepšim, prilikom predaje cjelovitog vozila može se i zaraditi, u prosjeku tisuću kuna za jedno vozilo - komentirala je lijepa Katarina, koja je javnost željela upoznati i s postojanjem besplatnog broja 0800 0204, na kojeg se može ugovoriti uklanjanje auto-olupine iz prirode i dvorišta.

Katarina je u ovoj prigodi i sama sudjelovala u akciji.

- Danas svi pričaju o plastici, plastična vrećica proizvede se za sekundu, treba joj do 400 godina za razgrađivanje u prirodi, od 18 recikliranih plastičnih boca može se napraviti majica za nogometni dres, uz svjesnost o ovakvim stvarima stvarno ne bi smjeli narušavati sklad prirode, budimo odgovorni prema svijetu i životu - pozvala je motivirano okrunjena Ličanka.

Katarina Mamić okrunjena je kao najljepša Hrvatica u kolovozu, a našu će zemlju predstavljati 14. prosinca na Izboru za Miss Svijeta u Londonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Mamić (@mamic.katarina) on

 

 

#MISS HRVATSKE#KATARINA MAMIĆ

Izdvojeno

02. srpanj 2020 23:47