StoryEditor
ShowbizVEČER TRANSFORMACIJA

Lana Klingor pobijedila u TLZP, Valentić zaboravio Dorisinu pjesmu, pa pokazao kako je u haljini uspio obaviti nuždu na pisoaru

Piše PSD
15. ožujka 2020. - 23:41
Luka Dubroja/Nova TV

Pobjednica druge emisije showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' postala je pjevačica povratnica Lana Klingor Mihić, koja je oduševila dvostrukom tranformacijom u Luisa Fonsija na pozornici, te Demi Lovato na displeju i pobrala najbolje ocjene za izvedbu njihovog megahita ''Échame La Culpa''.

Marina Orsag ovog je puta dobila zadatak ''skinuti'' Cher, pobjednik prve emisije Fabijan Pavao Medvešek stao je na binu kao Beyonce, Mario Valentić opet je stao u ulogu ženskog izvođača i to Doris Dragović.

Otpjevao je dvije pjesme popularne Splićanke, baladu ''Malo mi za sriću triba'' i bržu ''Šakom o stol''.

Međutim, na dijelu gdje je trebao otpjevati stih "Da mi kažu zlato moje" zabucao je sa "Bez njega je duša suva", ali se damski izvukao.

''Ono što Doris ima, ti si imao. Ta ruka, bilo je jako zabavno'', komentirao je Igor. 

''Malo si zaboravio tekst, ali savršeno je neprijatelj dobroga'', komentirala je Nives, dok je Indira zaključila da da kod Marija voli tu njegovu hrabrost. 

''Osim tog zaboravljanja teksta, super si se snašao, a najveća vrijednost ovoga bila je što si bio stvarno zabavan'', ocijenio je i Navojec. 

U videu kojeg je objavio na Instagramu, Valentić je dio sa zaboravljenim tekstom izrezao.

S pratiteljima je podijelio i prizor u kojem obavlja nuždu za pisoarom u raskošnoj "ala Doris" večernjoj haljini i pobrao brdo lajkova, između ostalih i od Nevene Rendeli.

Neda Parmać, koja je u prvoj emisiji briljirala kao Tereza, ušla je u sasvim drugačiju ulogu jer joj je gljiva dodijelila Daddy Yankeeja.

Siniša Ružić je stao na binu showa kao Madonna iz filma Evita, te izveo pjesmu ''Don't cry for me Argentina''.

Lu Jakelić je na transformatoru dobila Dr. Albana, a izvela je pjesmu ''Sing Hallelujah''.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2021 20:07