StoryEditor

Kriza Zrću ne može ništa, luda zabava traje dan i noć

Piše PSD.
13. srpnja 2009. - 16:42

Ni loši vremenski uvjeti ni financijska kriza nisu spriječili tisuće mladih željnih zabave da dođu na najluđu plažu zabave u Hrvatskoj, Zrće pored Novalje.

Klub Aquarisu, proglašen jednim od najboljih mjesta za zabavu u Europi, prepun je mladih iz cijele Europe koji svakodnevno tulumare od ranih poslijepodnevnih sati do zore.

- Nema straha za Zrće. O nekim konkretnim usporedbama moći ćemo govoriti kada prođe špica ljeta, ali za sada bilježimo porast stranih gostiju, dok naši mladi iz Zagreba uz onu kišu i hladnoću malo kasne, ali stižu – kaže voditelj kluba Aquarius Dejan Labor.

Aquaris svake godine nudi nešto novo, pa je tako za ovu sezonu unutar kluba otvoren još jedan klub u kojem će svoju rezidenciju imati najpoznatiji house DJ u regiji - DJ Tom iz dvojca Tom & Grade.

- Na to smo strašno ponosni i to nam je veliki adut. Uz uobičajeno ludu zabavu, partye i brojne sadržaje koje nudimo, vrhunski DJ Tom koji je svirao sa svim svjetski poznatim house DJ-ima, napravit će nam odličnu špicu – kaže Labor.

U Aquarius će svaki tjedan biti Hed Kandi event u znaku svirke DJ Wez Clarkea te austrijskog dua Faboulous2. Saksofon će zasvirati Deeyana, a gostovat će i Švicarski DJ Yves Larock, nizozemski DJ Fedde Le Grand, najerotičnija DJ-ica na svijetu Niki Belucci, DJ Roger Sanchez te brojni drugi.

Ni u prepunom klubu Papaya nemaju razloga za brigu. U Papayi će ovo ljeto biti održan 5. Papaya day & night summer festival s nastupima top svjetskih imena glazbene scene te Tuborg green beat.

Ni klub Calypso, kojiima najduži staž na Zrću, ne zaostaje s brojem gostiju i ponudom sadržaja za mlade.

 Bilo kako bilo, na plaži Zrće mlade danonoćno nose zvukovi najpoznatije svjetske glazbe, vrhunske plesačice, popodnevni partyi i ludilo noćnog ritma plaže na kojoj zabava uistinu već godinama ne prestaje.

Mladi na Zrću kažu kako i neće jer nema onoga što bi ih spriječilo da svoje najluđe ljetne dane provedu na neponovljivom Zrću.

Dijana Vuleta / EPEHA, foto: arhiv cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. siječanj 2021 12:02