StoryEditor
ShowbizNOVO RAZOČARANJE

Fatalni ginekolog ljubio je Natašu Janjić, pa su naprasno prekinuli, sad ga je ostavila i Josipa Pavičić: Ako se dogode laži ili trokut, jasno je kako propada sve...

Piše M.P.
6. prosinca 2021. - 12:12

Prije tek nešto više od mjesec dana ljubav ginekologa Marka Kisića i spisateljice Josipe Pavičić činila s idilična dok su ljubavnim citatima i zajedničkim fotografijama obasipali prijatelje s romantičnog putovanja iz Turske.

No, čini se kako je njihovoj ljubavi došao kraj. Josipa je izbrisala sve zajedničke fotografije, a na Instagramu je citirala simboličan tekst iz svoje nove knjige, piše Gloria.

"Znate li kako ništa nije onako kako nam se na prvi pogled čini? Svi imamo svoje dvije strane, vanjsku i unutarnju. Vanjska može biti javna, ali unutarnja ne može jer ako nju napravimo javnom, izgubit ćemo dušu i izvornost. To je kao da hodamo ulicom u kaputu okrenutom naopako ili u hlačama izvrnutih džepova. Kao što sjemenka treba privatnost i tamu pod zemljom da pusti svoj korijen, tako i intimne veze trebaju ostati privatne da bi dvoje moglo postati jedno.

Vanjski izazovi mogu se izdržati jedino ako smo dobro ukorijenjeni i iskreni u svom duetu. No ako smo samo dvije sjene koje igraju igru, naša takozvana ljubav nije ništa drugo doli zanovijetanje, dominiranje i mučenje. I još ako se primjerice dogode prepreke u obliku laži ili sudionika koji krug od dvoje pretvore u trokut, a u trokutu je troje, jasno nam je kako propada sve. Identično kao i sa sjemenkom.

Ako ju izvadimo iz zemlje i izložimo pogledima, suncu ili tuđim rukama, biljka nikad neće niknuti. Postoji i još jedna mogućnost, da je sjemenka 'bolesna', a takvoj sjemenci ne može više pomoći zemlja, sunce ni ljubav”, piše Josipa.

image
Maja Jurović/Cropix

Nekoliko dana ranije istaknula je kako treba gledati na ‘negativne događaje svoje prošlosti kao na poučna iskustva jer sasvim je jasno kako se čovjek razvija i uči iz frustracija'.

Dodaje kako ne možemo doseći zrelost bez boli, tek sa zrelošću znamo postaviti svoje prioritete i govoriti ‘Ne’ bez da se osjećamo krivima....

Marko Kisić, otprije poznat javnosti po vezi s glumicom Natašom Janjić, i Josipa Pavičić u siječnju ove godine uhvaćeni su kako zagrljeni šeću gradom, a iako je ljubavi nakon razvoda od Talijana Nica Berardinija dala novu šansu, čini se kako ljubavna sreća ipak stanuje na nekoj drugoj adresi.

O prekidu s ginekologom, spisateljica, bivša voditeljica i pjevačica odlučila je kako neće davati izjave, baš kao ni Kisić. "Josipa i ja ne želimo pričati o intimi i privatnim stvarima", kratak je bio ginekolog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. siječanj 2022 03:05