StoryEditor

Korana Gvozdić dobila "pravi" posao: Manekenstvo prepuštam mlađim curama

Piše PSD.
27. srpnja 2010. - 22:44

Manekenka i voditeljica Korana Gvozdić svoju je karijeru 'javne osobe' odlučila nakratko zamrznuti.

Naime, zaposlila u firmi Ex-alto koja je prošle godine organizirala akciju 'Hrvatska u plamenu' s National Geograficom i INA-om i kojoj je ona bila zaštitno lice, piše portal Zagrebancija.

Korana je, tada, vodila program u splitskoj trajektnoj luci kojime su angažirani pokušavali uputiti goste i posjetitelje dalmatinskih otoka u načine ponašanja koji mogu za rezultat imati smanjenje lokaliziranih požara za vrijeme sezone, smanjenje šteta nastalih požarima, smanjenje žrtva požara, snižavanje broja vatrogasnih intervencija na području Splitsko-dalmatinske županije s obzirom na prijašnje godine.

Kako je nedavno diplomirala na Sveučilišnom centru u Splitu, smjer turizam, Korana je presretna što je pronašla posao koji joj je donekle u struci.

Manekenstvo i voditeljske poslove prepušta, kaže, mlađim curama.

- Drago mi je da sam pronašla stalan posao. Iako su mi i manekenstvo i televizija jako dragi, mislim da ću svoje angažmane prepustiti mlađim curama. Naravno, uvijek su tu revije i poslići koje ću odraditi za prijatelje, ali to je to od mene - rekla je Korana.

foto: arhiv cropix


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. veljača 2021 00:40