StoryEditor
Showbizzdravkova miljenica

Koliko toga znate o samozatajnoj kćeri Zdravka Mamića? Iva je glasala za Tomaševića, a često je vidimo i u društvu poznatih Hrvatica

Piše PSD
19. siječnja 2022. - 14:13

Obitelj Mamić dobro je poznata po muškarcima, ali žene su se uvijek držale van oka javnosti pa ne čudi da se o Ivi Mamić, Zdravkovoj kćeri zapravo jako malo zna. 

Profile na društvenim mrežama zaključala je od znatiželjnika pa ju ponekad možemo samo uhvatiti na storyjima ili u objavama njezinih prijateljica. Iva se dobro osjeća u društvu poznatih Hrvatica pa je često možemo vidjeti kako uživa u društvu supruga i djevojki nogometaša. Između ostalih, druži se i s Izabel Kovačić, suprugom Matea Kovačića te Dinom Dragijom, djevojkom Tina Jedvaja.

image
Screenshot
image
Screenshot

Iva Mamić kćer je Marine i Zdravka koji su se upoznali su se u vrijeme kad je ona radila kao tajnica u poduzeću Davora Šterna, 1994. godine. Prvi put su se sreli nakon utakmice u Maksimiru, a za Zdravka je to bila ljubav na prvi pogled. 

Kako je opisao jednom prilikom, planirao ju je impresionirati svojim Jaguarom, ali ona ga je ‘škartirala, sjela u svoj Uno i otišla kući”.

- Kad sam vidio svoju Marinu, koja je izuzetno zgodna, atraktivna i visoka, odmah sam se za nju zapalio. Imala je nogu do plafona, izjavio je Mamić za Express. 

image
Marina Mamić
Davor Pongračić/Cropix

Njezin otac u jednom od ranijih intervjua je rekao kako Iva ima snažne političke stavove te da će na izborima zaokružiti ime Tomislava Tomaševića. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2022 03:45