StoryEditor
ShowbizVRIJEDNA USPOMENA

Kojem će sretniku pripasti 'svadbena torta' Donalda i Melanije Trump? Nakon četrnaest godina suvenir s vjenčanja našao se na aukciji, evo kolika se cijena očekuje

Piše L.L.
2. veljače 2019. - 20:13

Na stranici PR aukcija našla se minijaturna verzija svedbene torte Donalda i Melanije Trump koju su gosti odnijeli kući kao suvenir, prenosi Page Six. Predsjednik SAD-a i prva dama pred oltar su stali 2005. godine, a svečanosti su, među ostalima, nazočili, Heidi Klum, P. Diddy, Shaquille O’NealSimon Cowell, a zanimljivo je da se među gostima tada našao i bračni par Bill i Hillary Clinton.

Suvenir je napravljen prema modelu prave svadbene torte koja je stajala pedeset tisuća dolara, a ova je verzija prekrivena i malenim zlatnim listom. Očekuje se da će se prodati po cijeni od minimalno 1500 dolara, a na aukciji se našao i ček koji je Trump napisao jednom servisu za čišćenje 1990. godine.

Ako je suditi prema rezultatima dosadašnjih aukcija, obožavatelji, odnosno kolekcionari mogli bi izdvojiti pozamašan iznos za ove predmete. Primjera radi, 2017. godine, Trumpove skice Empire State Buildinga prodane su za 16 tisuća dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. rujan 2020 21:04