StoryEditor
ShowbizPRIZNAO GRIJEHE

Koja iz Đubriva otkrio zašto im je otkazan nastup u Rijeci: Armadini ekstremisti su planirali incident, ja sam kriv zbog idiotske navijačke svađe...

Piše L.L.
20. siječnja 2020. - 22:13
 Mario Todorić/Hanza Media

Nakon što je Toni Aničić, osnivač i vokal splitskog benda "Đubrivo",na Facebooku poslijepodne obavijestio svoje poklonike da od koncerta u Rijeci za Valentinovo neće biti ništa, pojasnio je i što je sve prethodilo otkazivanju nastupa od strane organizatora.

"Organizatori su nam poslali SMS u kojemu izražavaju žaljenje zbog otkazivanja koncerta, ali da se po forumima okuplja skupina Armadinih mladih ekstremista koji se dogovaraju za izazivanje incidenata na koncertu i da su ga prisiljeni otkazati zbog sigurnosti svojih radnika, a i samog benda" - ispričao je Koja za Index, priznajući da se smatra krivim za to.

"Razlog za taj potez je glupost koju sam napisao u jednoj idiotskoj navijačkoj svađi, više ni sam ne znam gdje. Krivnja je 100% moja i ne bježim od toga.

Svjestan sam da sam napravio glupost, ali to što je napisano ne odražava moj stav ni prema Rijeci, ni prema Riječanima. To je napisano više kao šala kojom sam zadirkivao svoje riječke prijatelje, s kojima se stalno prepucavam oko nogometa, politike, glazbe i još stotinu tema.

Nije izvučeno iz konteksta, priznajem počinjenu pogrešku, ali to zbilja nema veze s mojim realnim stavovima. Nažalost, pristup internetu nemaju samo moji znanci nego i svi ostali i za tren priča ode u krivom smjeru.

Ne opravdavam se, kriv sam i gotovo. Žao mi je zbog organizatora i ispričavam im se ako sam im prouzročio bilo kakvu neugodnost" - poručio je pjevač Đubriva.

Kazao je kako neće zakazivati novi nastup u Rijeci.

"Žao mi je zbog moje nepromišljenosti. Nisam imao lošu namjeru. Ne mrzim Rijeku ni Riječane i jako mi je krivo šta puno Riječana mrzi Split, šta se jasno vidi iz komentara koje mi ostavljaju na zadnji post Đubriva.

Protiv mržnje sam i učinit ću sve šta mogu da nijedan riječki bend nema nikakve neugodnosti u Splitu zbog ovoga" - poručio je temperamentni frontmen Đubriva. 

#TONI ANIčIć KOJA#DJUBRIVO

Izdvojeno